Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: noweMoto.pl - z czym kojarzycie ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mariusz g
witam,

Zarejestrowałem domenę noweMoto.pl i chciałem zaczerpnąć waszej opinii.

Jak myślicie co będzie zawierała strona z taką domeną ?

Chciałem dowiedzieć się z czym najczęściej kojarzcie taką domeną aby określić czy została prawidłowo dobrana do treści strony.

Proszę o waszą opinie.

Pozdrawiam i dziękuję.
blooregard
Nowe motocykle ? smile.gif
Kamil Jura
Rozumiem, że chcesz tę domenę komuś sprzedać ?
Ja mam tylko nadzieję, że ludzie z pojęciem, wiedzą, że takich domen się nie wybiera. Są lepsze, aczkolwiek trudniejsze to wymyślenia.

Do tej domeny pasuje cokolwiek związanego z nowinkami w motoryzacji, motocykle, samochody + nowe części.
Ja zbudowałbym na tej domenie stronę "o motoryzacji" choć pewnie nie potrzebnie. Dużo już tego badziewia jest.
Moli
Bez sensu domena, niby kojarzy się coś z motoryzacja, jakąś nową generacją, nowym sprzętem itp. ale domena brzydka winksmiley.jpg
Kamil Jura
Do domen trzeba mieć wiedzę i podejście. Powiem od razu, że domeny z pospolitych słów są ***** warte smile.gif czyli mało warte smile.gif

Nie baw się w sprzedaż domen najlepiej jeśli nie umiesz trafić w potrzeby rynku. Nie twierdzę jednak, że nikt by tego nie kupił.
Jak mawia stare przysłowie: "Znajdzie się głupi co weźmie i kupi" smile.gif

Pozdrawiam
mariusz g
nie sprzedaje domen, szukam właściwej do mojej strony
mike
Cytat(mariusz g @ 29.01.2009, 11:46:13 ) *
nie sprzedaje domen, szukam właściwej do mojej strony
To po kiego wała pytasz co tam będzie? My mamy wiedzieć skoro to jest Twoja, jeszzce nieistniejąca, strona?
Czy może spamujesz po to by domena gdzieś zaistniała?
Kamil Jura
Czego byś nie robił, ta domena nie jest rewelacyjna i podsumowując: Z konkretami się nie kojarzy.

Pozdrawiam
dr_bonzo
Jak dla mnie to nazwa w stylu "PHU Bud-pol-ex-tech"
Kamil Jura
Cytat(dr_bonzo @ 29.01.2009, 12:19:52 ) *
Jak dla mnie to nazwa w stylu "PHU Bud-pol-ex-tech"

Albo Ok-bud Olesno Zakład Usługowo Remontowy smile.gif

Mariuszu wybieraj nazwy mające odrobinkę wspólnego z motoryzacją, ale nie przedstawiające Twojej działalności. Może kiedyś napiszę o tym artykuł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.