Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: niecodzienna codzienność - design
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Lejto
Mam do zrobienia laya na stronie o tematyce niecodzienna codzienność smile.gif. Zastanawiałem się jak powinien wyglądać taki lay. Design nie jest moją dobrą stroną... . Myślałem o pstrokatych kolorach, plamach farby, abstrakcji... . Doradzicie coś?

Pozdrawiam
wookieb
Zobacz sobie na templatemonster.com strony o takich tematykach.
Lejto
no dobra, ale jaka kategoria?
wookieb
No masz np styl "artworks", "grunge". Pokombinuj..
Pilsener
Cytat
niecodzienna codzienność
- czyli jak ulał będzie pasował lay "kolorowa szarość" - ja bym dał smutne, szarobure kolory i mocno kolorowane, jaskrawe akcenty - jak ulał pasuje mi tutaj subkultura dzisiejszych kinderpanków, idź go gimnazjum, pooglądaj jak oni gadają, jak się ubierają i zrób coś w tym stylu.

A kto ma w ogóle korzystać z tego serwisu? Może by zlecić jakieś badania? Ja tam staram się zawsze robić to, czego użytkownik oczekuje, jak mam stworzyć serwis "emeryt w sieci" to przecież nie powiem grafikowi, żeby robił lay w stylu "seks w małym mieście" - raczej "toruńskie ciepełko" etc.
Lejto
Cytat(Pilsener @ 10.02.2009, 14:57:02 ) *
- czyli jak ulał będzie pasował lay "kolorowa szarość" - ja bym dał smutne, szarobure kolory i mocno kolorowane, jaskrawe akcenty - jak ulał pasuje mi tutaj subkultura dzisiejszych kinderpanków, idź go gimnazjum, pooglądaj jak oni gadają, jak się ubierają i zrób coś w tym stylu.

chodzę do gimnazjum smile.gif, kinderpanków (a fuj z nimi) nie ma u nas jak już prawdziwe punki (to może być tongue.gif)
tak jak już mówiłem zorbienie layów na strony www nie jest moją dobrą stronę ale spróbuje coś zrobić
Cytat(Pilsener @ 10.02.2009, 14:57:02 ) *
A kto ma w ogóle korzystać z tego serwisu? Może by zlecić jakieś badania? Ja tam staram się zawsze robić to, czego użytkownik oczekuje, jak mam stworzyć serwis "emeryt w sieci" to przecież nie powiem grafikowi, żeby robił lay w stylu "seks w małym mieście" - raczej "toruńskie ciepełko" etc.

nie nie to na konkurs tongue.gif

może coś jakiego?

... chociaż krzywo na to patrze
kazag
@up
na to wyżej to ja też krzywo patrze winksmiley.jpg daje po oczach ;p
wlamywacz
Lepiej to zleć grafikowi smile.gif
wookieb
3 kształty i nalozenie gradientu to nie layout... Zreszta tragiczny...
Lejto
heh wiedziałem tongue.gif
a może jakieś wskazówki?
phpion
Cytat(Lejto @ 11.02.2009, 19:49:57 ) *
a może jakieś wskazówki?

Bez urazy ale może odpuść sobie ten konkurs?...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.