Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOKIA N95 GPS
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MateuszS
Witam. Pisalem juz podobny temat na forach gsm, to napisze i tu Mam program Sygic Mobile (GPS). Wyszedłem na sekundę na zewnątrz, złapałem zasięg i zeżarło mi 2mb danych... Czytałem że trzeba wyłączyć w ustawieniach wspomaganie i w programie wyłączyć tryb online czy jakoś tak. O ile to pierwsze zrobiłem to w programie za Chiny ludowe nie mogę znaleźć opcji wyłączenia tego online. Jeżeli przez 20 sek tyle mi zeżarło co dopiero będzie gdy włączę go na trasie na 4h Proszę o pomoc, moze ktos ma ten program
sztosz
To używaj Nokia Maps zamiast tego programu którego używasz. Nie znam tego Sygic'a, ale Nokia Maps 2.0 ma takie odwzorowanie ulic i numerów domów że jestem w szoku, bo Nokia zajmuje się raczej czymś innym niż kartografia, a do tego program jest darmowy. Nie sprawdzałem za długo mojej N95 jako GPS'a ale wraz z Nokia Maps raczej prowadzi bez problemu do celu, z tym że ja mam chyba trochę uszkodzony moduł GPS, bo co chwilę traci satelity i strasznie długo je namierza. A co do samego Sygic'a proponuję zasięgnąć języka u producenta systemu, zwłaszcza że z informacji które są na stronie producenta wynika że dostęp do tego mają tylko beta testerzy, więc musisz być jednym z nich, prawda?
MateuszS
Heh sry ze nie napisalem ale problem rozwiazany smile.gif Pozdrawiam
bim2
To może napisz jak rozwiązałeś problem dla innych osób?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.