Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wycena strony kwiacarni
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Lejto
Widziałem już parę takich tematów na forum niektóre zostały zamknięte niektóre nie, mam nadzieje że mój przetrwa.
Otóż to mam zlecenie wykonanie strony kwiaciarni od 0. Napisałem taki projekt:
Projekt

1.Strona główna: „O firmie” rok założenia kwiaciarni i inne informacje z nią związane. Zdjęcie kwiaciarni. Jakieś motta porady związane z kwiatami. W pełni możliwa edycja informacji. Z boku: kalendarz, imieniny i szybki kontakt.
2.Galeria: Zdjęcia z różnych wystaw, uroczystości w których brała udział firma. Możliwości: Dodawanie kategorii zdjęć, opis zdjęcia, powiększenie zdjęcia, na każdym wgranym zdjęciu znak wodny firmy. Pełna administracja zdjęciami usuwanie, zmienianie opisów itd.
3.Znaczenia kwiatów: Lista kwiatów ich znaczenie i opis, zdjęcie kwita wg uznania.
4.Zamówienia: Co chcemy zamówić: lista wiązanek (wg uznania) albo samo miejsce na opis bukietu. Opcjonalnie czy na dojazd albo na odbiór. Informacje: Dokładny adres zamawiającego, telefon. Zamówienia przychodzą na adres e-mail do kwiaciarni i są dostępne w panelu administracyjnym. Adres e-mail można zmienić. + zaawansowany koszyk zamawiającego. Proponował bym jeszcze propozycje bukietów objęte znakiem wodnym i jakimś zakazem podróbki.
5.Kontakt: adres kwiaciarni, numer telefonu, numer konta, adres e-mail (informacje te będzie można zmienić jak wszytko inne)
6.Szablon strony.
7.Szczegółowe statystyki odwiedzin strony.
8.Wypozycjonowanie strony w wyszukiwarce Google.
9.Strona zgodna ze standardami i przeglądarką Internet Explorer w wersji 6 wzwyż i Firefox.
10.Wybór pakietu serwerowego.

Moja propozycja cenowa to ok 400zł. Myślę że to trochę za dużo ale nie wiem ;/. Zawsze sprawiają mi wyceny. Czytałem trochę artykułów o wycenach. Projekt ten nie sprawi mi problemów.
Ile byście za to wzięli?
batman
Cytat
Widziałem już parę takich tematów na forum niektóre zostały zamknięte niektóre nie, mam nadzieje że mój przetrwa.

Nie przetrwa.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.