Zapewne wszyscy kojarzymy rozwiązanie php rsa.
Mam dość spory problem, napisałem taki skrypt (a właściwie przepisałem)
<?php require_once('rsa/RSA.php'); $key_pair = new Crypt_RSA_KeyPair(512); $public_key = $key_pair->getPublicKey(); $private_key = $key_pair->getPrivateKey(); $enc_exp = $public_key->getExponent(); $dec_exp = $private_key->getExponent(); $modulus = $public_key->getModulus(); // zapamiętanie danych do późniejszego dekodowania // konwersja danych do szyfrowania na kod 16 ?> <html> <head> <title>RsaTest</title> <script type="text/javascript" src="Barrett.js"></script> <script type="text/javascript" src="BigInt.js"></script> <script type="text/javascript" src="RSA.js"></script> </head> <body onload="updateObjects()"> <h1>RSA Cryptography Tests</h1> <form method="post" action="register2.php" id="regiserForm"> <label for="username">Login: </label><input type="text" name="username" id="username" /><br /> <label for="password">Password: </label><input type="text" name="password" id="username" /><br /> <input type="submit" value="Register" id="submitBtn" /> </form> </body> </html>
Niby nic nie jest źle, ale po odpaleniu nie widzę niczego. No ok, wiem że może się to robić długo. Ale jeśli po require dodam linijkę
<?php ?>
TO mimo to nic mi się nie wyświetla, czy wiecie w czym jest problem?