Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Pomysł na aplikację
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Matado
Mam mały problem. Może taki temat tutaj nie pasuje, ale mimo to prosiłbym o poradę jakąś. Wyczerpały mi się pomysły na nową aplikację po prawie ukończonym systemie newsowym.
Co polecalibyście napisać, żeby przydało się to w przyszłości dla samego siebie? Jakiś CMS prosty, czy coś innego? Przy okazji, żeby można było jeszcze zwiększyć swoje umiejętności w PHP no i doświadczenie.
Wszystko pisałbym w OOP.
dk1342
może sklep internetowy typu allegro.
Spawnm
Cytat(dk1342 @ 1.05.2009, 13:24:02 ) *
może sklep internetowy typu allegro.

od kiedy allegro jest sklepem blinksmiley.gif
Maxik
Jest wiele możliwości, ja polecałbym system CMS, może jakąś klasę którą mógłbyś udostępnić innym.
Fifi209
Zacznij pisać stronę, tematyka dowolna. I powoli wszystko do niej dodawaj. Stopniowo dodasz ajax'a itd. winksmiley.jpg
Zyx
Autorskie oskryptowanie do bloga (rozwinięcie idei systemu newsów smile.gif), może jakiś prosty bugtracker... ja tam ćwiczyłem na forach dyskusyjnych, systemach szablonów i innych komponentach wchodzących w skład typowego serwisu smile.gif.
tomsi
Ja bym Ci radził napisać sklep internetowy, forum internetowe a potem jakis rozbudowany CMS.
Drav
system logowania? biggrin.gif
icepopo
hmm, blog, albo hosting plikow
Crozin
Jak 4fun to proponowałbym albo sklep internetowy, albo jakieś "narzędzia" w stylu: machanizm cachea, sesji, autoryzacji, walidacji, routingu itp.
decha-design
napisz frameworka haha.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.