Ok dodałem { i } i wszystko działa, wielkie dzięki... ;]
I jeszcze...
WWW: www.a.cmsss.pl/admin
Nick: Admin
Pass: 1234
Zakładka: Zarządzanie stroną
Część: Aktualności
Opis:
Po kliknięciu na ikonkę dodaj powinno się otworzyć okienko w którym za pomocą ajaxa jest dodany kod odpowiadający za formularz, w tym formie chciał by dodać TinyMce więc do głównej strony includuję bibliotekę i sprawdzam czy działa a tu bęc nic niema pomyślałem że dane pobrane przez ajaxa nie dziedziczą biblioteki więc dodałem ją w pliku dołączanym za pomocą ajaxa i co się stało, oczywiście dostałem w konsoli błędy o js i automatycznie strona zaczęła się sama odświeżać.
Po krótkiej chwili pomyślałem że skoro style przechodzą przez ajax to i js powinien więc teraz jestem w kropce w ogóle nie wiem co się dzieje i jak temu zapobiec.
Zakładka Dodaj ma dodane w dołączanym pliku biblioteki - Błąd i odświeżenie.
Zakładka Lista > Edycja jest pusta - Żadnych efektów.
Prosił bym o naprowadzenie, w ogóle czy powinienem dodawać odnowa biblioteki w dołączanym pliku?
Spostrzeżenia:
*Link do pliku który jest dołączany ajaxem (zakładka Dodaj):
http://www.a.cmsss.pl/admin/miniindex.php?...aj&dane2=36Więc TinyMce w nim działa ale jak już pisałem przy dodaniu ajaxem za pomocą iquery już uzyskuję błąd.
*Jeśli w głównym pliku nie ma dodanej biblioteki TinyMce a w dołączonym jest strona nie emituje błędów ale również nic się nie dzieje.
Pomysły:
Może kod dodany za pomocą ajaxa trzeba poddać ponownej analizie, jeśli tak to jak tego dokonać?