Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecenie]prosze o pomoc, potrzeba programiku w PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
beny741
witam wszystkich
jestem nowy na tym forum i jesli umiescilem temat w zlym dziale to prosze o poprawienie

pisze, gdyz potrzebuje pomocy. chcialbym zeby pomogl mi ktos z napisaniem programiku w PHP. dokładnie musi byc to rezerwacja np. biletow na cos lub stolika w restauracji. oczywiscie bede sie w jakis sposob staral odwdzieczyc. chetnych prosze o odpis. moj meil: dariusz7411@wp.pl lub gg: 5436253
nospor
przenosze na giełdę ofert.

Cytat
prosze o pomoc
Proszę poprawić tytuł. Tu kazdy prosi o pomoc i taki tytul nic nie mowi
beny741
odswiezam temat i ponawiam prosbe, programik ma byc krotki, tylko spełniac swoje zadanie. bez zdebnej grafiki, rezerwacja stolikow w restauracji. płace 100 zł - program nie bedzie wykorzystany na zadnej stronie www. czekam na oferty - gg: 5436253

zlecenie juz nieaktulne
zwierzołak
ktoś się zgłosił w czasie pisania posta? smile.gif ale na te oferty czyhają
nospor
@zwierzołak pewnie niesamowitym problemem jest sie domyslic, ze post byl edytowany ladnych chwil później niz napisany (lub dołączony nowy ze starym, bo oba byly tego samego autora)?
pgrzelka
@nospor, ale wtedy pod postem byłby napis w stylu Ten post edytował zwierzołak Dzisiaj, 18:45
pyro
...

Jak napiszesz post i dopiszesz jeszcze jeden np. po paru minutach, to ten post się dopisze do poprzedniego i data będzie tego najnowszego postu.
nospor
nie, jesli nie byla to edycja a dopisanie kolejnego posta i jego automatyczne połączenie z postem poprzednim. pisalem o tym w nawiasie w poprzednim poscie winksmiley.jpg

a ze tak wlasnie bylo wiem, bo dostalem dwa maile spowodu tej waszej "edycji" winksmiley.jpg
zwierzołak
Cytat(nospor @ 10.06.2009, 20:26:08 ) *
@zwierzołak pewnie niesamowitym problemem jest sie domyslic, ze post byl edytowany ladnych chwil później niz napisany (lub dołączony nowy ze starym, bo oba byly tego samego autora)?

pewnie jest ci się trudno domyślić, że napisałem tak bo myślałem, że zawsze jest data edycji smile.gif

swoją drogą to trochę lipa, że nie ma daty edycji, skoro de facto post był edytowany
nospor
Cytat
pewnie jest ci się trudno domyślić, że napisałem tak bo myślałem, że zawsze jest data edycji
Tego to sie akurat domyslilem smile.gif
Napisalem posta, bys zrozumial, ze ludzie raczej nie piszą postow w ktorych podają dwie sprzeczne informacje i naprawde nie musisz od razu tego komentowac winksmiley.jpg

temat zamykam bo troche zboczylismy z toru. poza tym oferta jest juz nie aktualna. Jakby autor mial cos do dodania to zapraszama na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.