Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer www 500mb-własny ip?!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
igusiek
ohmy.gif Ktoś zaproponował mi hostingowany serwer 500mb i domene nazwa.cz ale pytam sie Czy mam mozliwośc umieszczania plików na własnym ip domowym? Mam stałe łącze. rolleyes.gif Czy istnieje możliwość taka, że moge udostepniac pliki ludziom znajdujace sie na moim kompie? I czy moge wstawic na niego strony tworzące moja witryne?
Z góry dzieki 8)
CyklOP
Lol, może jestem dziwny ale w ogóle nie czaję tego posta biggrin.gif A odpowiedź na niego pewnie jest w tematach PRZYKLEJONYCH, do których też leniwemu autorowi topicu radzę zajrzeć.
Krzychur
ja bym się zgodził. ale skoro masz 500 mb to po co trzymac pliki na swojim kompie? a pozatym chyba mys musial zalatwic z administratorem, ze twoj dane z serwera sa dostepne w sieci. a jakbys to zalatwil strona mogla by juz tylko lezec na serwerku...
PrZeMoL
glupie pytanie..... widac nie masz pojecia do czego moze sluzyc miejsce na serwerze albo domena....

:oops: :oops: :oops:
SonGoace
Masz serwer 500 Mb, a chcesz zakładać u siebie na kompie... to bez sensu. Na dsl, neo czy czymś takim masz max 14 kb. Ale jesli chcesz to wystarczy postawic u siebie na kompie serwer ftp albo www i gotowe.

Poza tym nie znam nikogo kto by nie wzioł darmowego serwera 500 Mb : aaevil.gif
Daimos
zaglosowalem na TAK dostane 500 mega questionmark.gif biggrin.gif:D:D
lol ;] co za sonda...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.