Ok. po kolei
Mam program atomic email studio który mi zciaga bardzo duzo adresow mailowych z sieci które mnie interesuja
I mogę bezpośrednio z komputera poprzez ten program wysyłać emaile tych wszystkich ludzi
W emailu aby nikt się do mnie nie przyczepil musi być taka formulka ze „jeżeli nie chcesz otrzymywać emaili o podobnej tresci to kliknij tutaj a wypiszesz się z naszej bazy” czy cos tam
I teraz aby był taki link do wypisania się to musi to być poprzez baze na serwerze czyli tą moją którą mam
Czyli
Chodzi o to ze chce mieć możliwość sukcesywnego powiekszania bazy danych na serwerze o te nowe emaile które mi zciagnie ten program, oczywiście w ten sposób aby adresy emailowe się nie powielaly
I żebym mogl sobie wysyłać emaile do ludzi których mam w tej bazie danych
Chce natomiast żeby oni mieli możliwość wypisywania się z tej bazy jeżeli tylko chcą jednym kliknięciem na linka którego im podam w emailu
Chce również mieć jakis wglad w jakis rodzaj filtra w którym wiem którym ludziom już wysłałem a którym jeszcze nie
Przykładowo jeżeli dzisiaj mam w bazie 5000 adresow emailowych i puszcze wszystkim emaila
A po 3 dniach program ściągnie mi kolejnych 5000 innych adresow emailowych to chce wysłać tego samego emaile np. tylko do nowych adresatow żeby czasem się nie okazalo ze wysłałem tym samym co 3 dni wczesniej tego samego emaila ponieważ ich cholera strzeli
A jeżeli będę chcial do wszystkich to żeby miał taka możliwość aby wysłać to do wszystkich
Chciałbym również w tym emailu umieścić linka do mojej strony i jeżeli ktos kliknie w tego linka ALBO jeżeli ktos mi odpisze na emaila którego mu wysłałem (statystycznie będzie to około 1-2%) to chce wiedziec którzy to użytkownicy ponieważ to sa to moi faktyczni potencjalni klienci
No i musze wiedziec jak przez taka strone www mam wysyłać tego emaila – wiesz wiem jak wysłać emaila z outlocka albo przez ten atomic ale tu będę musial wysyłać ze strony poprzez tą baze wiec tez musze wiedziec jak to zrobic rozumiem ze tam jest cos w rodzaja prostego panelu czy cos tam
Chciałbym również mieć taka opcje ze jeżeli dostane od kogos emaila to żeby ten uzytkownik otrzymal emaila zwrotnego którego mogę modyfiikowac „ze dziękujemy czy cos tam ”
A może da się tego atomica jakos do tego wykorzystac ? żeby on to wszystko sam robil ?
Odpisz co z tego zrozumiales ile takie cos ma mnie kosztowac (ponoc to kwestia kilku skryptow do zgrania tej bazy na serwer i takie tam) oraz na kiedy to możesz wykonac ?
moje gg 2123322 albo email stacu@o2.pl