Witam!
Odświeże temat, ponieważ jest to jedyny na naszym Forum, jaki znalazłem z problemem, jaki i mnie nurtuje od ładnych kilku(nastu) dni.
Problem jest bardzo złożony, ale do rzeczy:
podpiąłem jeden z mniej znanych cms'ów pod SMF (chwilowo jeszcze 1.1.8) - chciałem uzyskać efekt taki, że użytkownicy logują się z automatu i na forum i na stronę (co się udało

)
Dalej jest już gorzej.
Przypadek 1:Do pliku
index.php jest zaincludowany plik
theme/index.htm, a do tego ostatniego jest zaincludowany
SSI.phpW pliku
theme/index.htm, w sekcji HEAD jest:
Kod
<script type="text/javascript" language="javascript" src="lytebox.js"></script>
<link href="theme/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
<script src="js/prototype.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder" type="text/javascript"></script>
<link rel="stylesheet" href="js/lytebox.css" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="forum/Themes/classic/style.css" type="text/css" />
Chodzi o lytebox.
Gdy jest tak, jak opisałem powyżej, to grafika niby "chce" się otwierać w lytebox'ie, lecz nie ma ani tego szarego tła, ani napisu "Zamknij"
Dodam, że wszystkie pliki są poprawnie umieszczone na serwerze, co sprawdziłem w sposób taki:
Przypadek 2: że jeśli zaincluduję
SSI.php do pliku
index.php, to nie mam logowania, ale obrazki wyświetlają się poprawnie (tak, jak oczekuję).
Pytania są więc takie:
1. Skoro pliki są poprawnie umieszczone na serwerze, to dlaczego nie ma efektu lytebox, jak opisałem w przypadku 1?
2. Czy przyczyną opisaną w przypadku 1 może być to, że któryś z plików SMF jest taki sam bądź zawiera takie same funkcje? Jeśli tak, to jak temu zaradzić?
Bardzo proszę o odpowiedź...
Kombinowałem też z modyfikacjami
ktosza - nic...