Chcę includować do czystej strony 2 pliki:
<? include ("inc/pobrania2_new.php"); ?> <? include ("inc/nowosci2_new.php"); ?>
Oba te pliki bez problemu wyświetlają się po podaniu ich adresu w przeglądarce, jednak na stronie na której chce je
wszystkie wyświetlić (include) inkludują mi się oba, natomiast w tym drugim skrypt juz jakby się nie wykonuje i dostaje tylko
diva w którym powinien być zamieszczony content.
Plik nowosci2_new.php:
<div style="text-align:left; font-family:tahoma; font-size:9px; font-weight: normal; text-decoration: none; background:#fff;" > <?php $list = "newest"; include_once ("/var/www/mp_2/pafiledb/toplist2.php"); ?> </div>
Plik pobrania2_new.php:
<div style="text-align:left; font-family:tahoma; font-size:9px; font-weight: normal; text-decoration: none; background:#fff;" > <?php $list = "downloads"; include ("/var/www/mp3_2/pafiledb/toplist3.php"); ?> </div>
To jest jakieś chore normalnie, siedzę nad tym od kilku dni i nie mogę plików includować :///
Jak wspominałem wszystkie pliki osobno odpalają się bez problemu, ale jakimś cudem nie da rady ich obu zainkludować do 1 pliku.
Dodam jeszcze, że wszystko pięknie działa na serwerze na home.pl i na nazwa.pl.
Teraz się przeniosłem na dedyka (ten sam serwer, który obługuje naszą klase i allegro) no i jakaś straszna lipa...
Serwer jest na debianie i apache.
W php.ini próbowałem też coś pozmieniać, np allow_url_include = on (było off) ale nic nie pomaga.
Co może powodować taką anomalie ?