Generuj automatycznie bazę Torrentów!
Zarabiaj ponad 44 400 PLN

Ile razy, w poszukiwaniu najnowszego, filmu, muzyki, gry.. wpisałeś frazę na Google, po czym znalazłeś się na serwisie torrentowym? Gdzie było wszystko to co najtrafniej odpowiadało Twoim wymaganiom. W momencie kiedy wyraziłeś ochotę ściągnąć plik, pojawił się komunikat "wymagana rejestracja", a dalej płatność smsem 9zł + VAT! Zapłaciłeś, bo oczywiście, chciałeś mieć to co było tylko i wyłącznie tutaj...

Brzmi znajomo? Już teraz masz wyjątkową okazję, aby stworzyć swój własny serwis torrentowy, na którym zaczniesz bardzo szybko zarabiać. Moja oferta, jest prosta i przejrzysta:
Skrypt do pobierania automatycznie torrentów z innej strony (750 torrentów dziennie !)
Darmowy skrypt do uruchomienia strony torrentowej, tak aby Twój skrypt działał szybko i poprawnie

Skrypt jest wpełni automatyczny i generuje co 10 minut nowe torrenty, także Twój serwis będzie cały czas aktualny! Generuje on torrenty, w oparciu o inną stronę torrentową, wraz z opisem, przydziałem do kategori, tytułem, plikiem torrentowym, obrazkiem!

Każdego dnia, średnio będzie dochodziło 750 torrentów do Twojej nowej strony torrentowej. Czy wiesz ile można na tym zarobić?
Użytkownicy , 40 000 zł - miesięcznie

Zakładając że na Twoim serwisie będzie zarejestrowana średnia ilość 100 tys. użytkowników. Zostanie wprowadzona płatność smsem za 1.22 z VAT (każdy tak małą ilość zapłaci, za dostęp do takiej bazy torrentów!), integrując to z systemem DotPay masz, średnio 40 groszy (zarejestrowane jako osoba fizyczna nie prowadząca działalności gosp.) . Co daje nam przy takiej ilości użytkowników (100 tys * 0.40 PLN = 40 tys PLN). Płatność zostaje ustawiona raz w miesiącu - użytkownik aby korzystać, z seriwsu, raz w miesciącu wysyła taniego sms'a.
Reklama (linki) , 4 400 zł - miesięcznie

Dodatkowo można wprowadzić system reklam, wewnątrz serwisu. Uzytkownik aby dodać reklame, na 24 godziny, przykładowo swojej strony (aby link pojawił się w serwisie) zapłaci 10.98 zł z VAT (reklama na 24 godziny (link + tekst). Takich reklam dziennie możemy mieć z 40 (z podziałem na dwie cześci, jedna a) pasek przewijany, cool.gif linki w menu)) 40 linków * 3.69 zł * 30 dni = 4 428 PLN!)

W przyszłośći...
Twoją stronę można rozbudować o pobieranie torrentów z innych serwisów, tak aby Twoja baza i zarobki, były jeszcze większe. Odpowiedz na proste pytanie - czy jesteś wstanie zainwestować jedyne 150 zł ? aby zacząć zarabiać sugerowane, lub więcej 44 400 PLN !

O mnie...
Zawodowo zajmuję się programowaniem, skrypt został od początku do końca napisany przezemnie. Udzielam gwarancji 6 miesięcznej na funkcjonowanie owego skryptu. Wspólpracuje z grafikiem, także w jeżeli będziesz zainteresowany wykonaniem przyjemnej i wyjątkowej grafiki, z pewnością dogadamy się. Istnieje również możliwość rozbudowy o kolejne skrypty, aby była pobierana większa ilość torrentów, co przełoży się na zarobki.

Wszelkie pytania, proszę kierować na dawidpaszek@gmail.com, w tytule dopisując Allegro . Moje portfolio http://programowanie.dawidpaszek.pl

Skrypt wraz z instrukcją instalacji wysyłam na maila, po zalicytowaniu aukcji, w przeciągu 24 godzin od otrzymania wpłaty na konto.
NIE DAJ WYPRZEDZIĆ SIĘ KONKURENCJI, KUPUJ JUŻ TERAZ exclamation.gif!

Jestem autorem skryptu i posiadam wszelkie do niego prawa. Zgodnie z ustawą z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) mam pełne prawo do jego sprzedaży. Adres strony podany jest wyłącznie w celu informacyjnym.

Do skryptu dołączam instrukcję w jaki sposób dodać do Twojej strony torrentowej skrypt.

W przypadku, kiedy nie chcesz się tym zajmować, wykonam podpięcie za kwotę 70 zł, w terminie do 2 godzin.

Dorzucam szczegółową instrukcję w jaki sposob skrypt przerobić na pobieranie torrentów z innej strony.

W przypadku kiedy nie chcesz się tym zajmować, wykonam przerobienie za kwotę ok 100 zł ( w zależności od skryptu skąd ma pobierać, z reguły jest to jednak ten sam skrypt wiec koszt wynosi 100zl)

Skrypt pobiera:

- kategorie (przypisuje kategorie z serwisu skąd pobiera na nasze lokalne kategorie)
- opis
- tytul (oraz generuje nowy tytul dla pliku torrentowego)
- obrazek
- rozmiar pliku

Aktualnie skrypt pracuje na dwóch polskich stronach torrentowych

Skrypt pobiera około 30 torrentów na minutę

Zakładając że na stronie pojawia się 700 torrentów dziennie, a my mamy ustawione pobieranie co 10 minut, czyli mamy 144 pobrań na dobę . Czyli jednorazowo pobiera około 5 torrentów (co 10 minut) - czyli skrypt działa 10 sekund, także nie obciąża serwera.

Istnieje możliwość przeprogramowania skryptu, aby pobrał wszystkie torrenty, jakie znajdują się na danej stronie torrentowej i wrzuciłby ją do nas. Cena ustalana jest indywidualnie od ilości torrentów oraz od strony.

Do obsługi Allegro oraz do Wszystkich osób licytujących. Skrypt jest wpełni przyszykowany do pobierania torrentów z danej strony bez jakiejkolwiek zgody danego portalu. Jednak z powodów moranych należy skontaktować się z daną stroną, co już leży w obowiązku licytującego i poinformować że torrenty zostają pobierane z danej strony oraz ewentualnie w zamian podzielić się zyskami bądź reklamą.

Jest możlwość pobierania torrentów z różnych kont użytkowników na danej stronie torrentowej (za dodatkową opłatą w wysokości 50 zł)

Istnieje możliwość zabezpieczenia swojej strony przed automatycznym pobieraniem (koszt 150 zł)

Link do aukcji ALLEGRO
http://allegro.pl/show_item.php?item=681517478

Dawid Paszek
kontakt@dawidpaszek.pl
http://programowanie.dawidpaszek.pl