Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MultipleIE/IE6]Problem z inputem
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
juzwa
pewnie większość z Was zna ten program http://tredosoft.com/Multiple_IE (to dla tych którzy nie znają - pozwala on na instalacje przeglądarek IE do wersji 6)
przydatny gdy trzeba sprawdzac jak strona będzie wyglądać i działać pod różnymi nowymi przeglądarkami i IE6

nie wiem czemu, ale od pewnego czasu mam problem z IE6 z wersji Multiple IE - pola tekstowe nie działają czy to input text czy input password czy textarea - nic nie da się wpisać - trudno mi zlokalizować moment przestania i dlatego trudno mi jest znaleźć przyczynę - z ważniejszych rzeczy, zmieniłem IE7 na IE8 i pewnie jakieś aktualizacje XP poszły (bo nie sądzę żeby coś nie msowego miało na to wpływ - chociaż różnie z tym bywa)

może ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie i będzie miał czas i ochotę żeby się podzielić - najpierw myślałem, że to coś z CSS-em nie tam, lub coś z kodem, ile czasu na to zmarnowałem to moje - dopiero jak mnie coś tknęło, że sprawdzić czy gdzie indziej tez nie działa zrozumiałem, że grzebanie w CSS nie pomoże
erix
Spróbuj IETesterem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.