Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Zadania
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
MrDaniel
Witam, mam takie pytanie: czy istnieją strony, na których są różnego rodzaju zadania z php wraz z przykładowym rozwiązaniem? np "Stwórz za pomocą cookies i MySQL prosty licznik odwiedzin" itp. Zależy mi na j.polskim ale mogą też być po angielsku.
Jeśli tak to proszę o takowe stronki. Z góry dziękuję.
impimp94
Raczej nie ma(szczególnie w języku polskim). Jeżeli bardzo chcesz to kup sobie książke o php. Zazwyczaj są w nich zadania do wykonania, a na płytach odpowiedzi.
Patman
Może skorzystaj z jakiejś książki. Często autor najpierw opisuje co chce zrobić, a później ukazuje skrypt.
Wspomnę, że na tym forum również znajduje się dużo 'problemów' do rozwiązania tongue.gif
MrDaniel
Ok, dzięki. Kupie sobie "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie" smile.gif Mam nadzieję że te 99zł nie pójdzie na marne...
Wicepsik
Zapewniam Ciebie, że w internecie znajdziesz wszystko. Wystarczy czytać manual, dużo przykładów i to forum. Często kopiuje jakiś skrypt z tego podforum Przedszkole i dokładnie go analizuje. Nigdy nie miałem książki i trochę umiem winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.