Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę] Programista EXTJS - aplikacja live chat
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
pff.pl
Witam, poszukuję programisty EXTJS, który jest w stanie sprawnie napisać aplikację live chat.
Aplikacja webowa (to z czego operator obsługuje Live chat) + skrypt komunikujący się z aplikacją (tak, żeby operator live chata widział ruch na swojej stronie).

Zadanie - możliwość prowadzenia rozmowy tekstowej (w przypadku niedostępności operatora - pozostawienia do niego wiadomości). Do tego dojdzie jeszcze cały moduł to sprawdzania licencji Live chata (przygotowanie pod sprzedaż aplikacji). Ważna informacja - aplikacja livechat będzie zainstalowana w domenie domenadostawcy.pl, a skrypt wyświetlający statusy domenaklienta.pl.

Tylko osoby, które się na tym znają i mają czas od "JUŻ". Całą specyfikację prześlę wybranym osobom. Proszę o licytację TYLKO freelancerów, którzy są zainteresowani tym zleceniem. Zlecenie zajmie około 110-130h godzin pracy - tak proszę kalkulować wycenę.

MILE WIDZIANA MOŻLIWOŚĆ WYSTAWIENIA FAKTURY VAT.
Czekam na wyceny i termin realizacji (jeśli masz dużo na głowie - to gratuluję zainteresowania Twoją osobą, ale mi zależy na czasie!)

UWAGA: INTERESUJE MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE TECHNOLOGIA EXTJS. Programista powinien mieć wykupioną licencję na EXTJS - bo zabraniam publikacji przygotowanego dla mnie kodu.

Pozdrawiam,
Tomasz Michalski
tel. 606 100 110
email t.michalski w domenie pff.pl
itsme
hahahahaha kulana na maksa exclamation.gif!!!!!!!!
Proszę o licytację TYLKO freelancerów i do tego MILE WIDZIANA MOŻLIWOŚĆ WYSTAWIENIA FAKTURY VAT.

plissssssssss albo rybka albo akwarium jak mozna wystawic fakture nie posiadajac firmy :-)
wookieb
A kto powiedział, że freelancer nie może mieć firmy?
itsme
w zasadzie racje ... wiec kulany nie ma :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.