Cytat
Jeżeli SID jest za kazdym razem inny (wybierany losowo)
Dla każdego sesji jest taki sam, napisałem, że SID przekazywany jest w URL'u.
Cytat
to powinienes dodac jeszcze jedna kolumne do tabeli licznik gdzie bedziesz trzymal nazwe sesji. Usun kolumne [id] poniewaz kluczem okreslajacym unikatowosc rekordu beda pola [nazwa_sesji].[url] przy kazdym wejsciu niech dodaje nowy rekord. Kolumna liczba hitow jest zbedna poniewaz jeden rekor = jedena wizyta. Warunek jeden: nazwa_sesji musi byc unikatowa.
Nie chodziło mi o zliczenie każdego hita oddzielnie. Tabela licznik może wyglądać następująco:
[id].[url].[iloschitow]
1 index.php 1203
2 galeria.php 12
itd.
Chodzi mi o to, że w każdej sesji (dla której SID jest taki sam) wejście np na galeria.php zostanie zliczone raz pomimo, że user (w czasie 1 sesji) będzie wchodził tam kilka razy. Po zamknięciu sesji dane sesji zostają w tabeli sesje (czyli np IP, id_usera, data), ale informacje gdzie user wchodził mogą zostać utracone - nie zależy mi na tym, żebym wiedział, że w czasie sesji o SIDzie takim a takim, user był na galeria.php, index.php,sexilaski.php.
Cytat
Z mojej praktyki mam tez jak TY po logowaniu jest nadawany numer $log ale licznik odwiedzin ma zrobiony ciasteczkami.
Tzn, że zapisujesz tyle razy ciastko ile user odwiedził stron ?
Cytat
Pytanie do Ciebie: Czego statystyki chcesz trzymac
wejsc z danego hosta
musisz wiecej danych dac.

Hmm, jak widać będę w bazie trzymał tylko podstawowe info o sesji tj kiedy i jaki user się logował. Nie będę zliczał jakie IP pobrało określony plik.
Pzdrwm.