wolacinio
16.07.2009, 23:03:40
witam all
mam swietny pomysł na strone www
jest to strona społecznosciowa wiec warto sie zainteresowac moja propozycja
Szukam narazie:
1x grafika
1x programiste php + mysql
Wiecej na PW lub gg: 7200809
sowiq
16.07.2009, 23:27:01
Wiem, że nie powinno się komentować ogłoszeń, ale napisz od razu czy szukasz kogoś do wolontariatu, podziału zysków, czy płacisz konkretne pieniądze za konkretne zlecenie. Taką informacją zaoszczędzisz na pewno wiele czasu wielu osobom.
ayeo
17.07.2009, 00:23:09
Witam!
Wybacz, ale jeśli szukasz poważnych ludzi to daj poważne ogłoszenie. Jak już wspomniano przede mną, nie precyzujesz nawet formy współpracy. Po sposobie w jaki wyrażasz myśli ("strona społecznościowa") podejrzewam, że masz niewielkie pojęcie w temacie, a co za tym idzie nie znasz rynku ani jego potrzeb. Jak już pisałem, nikt poważny (normalny?) nie odpowie Ci na takie wypociny.
Dlaczego Ci to piszę? Ano dlatego, że zależy mi na utrzymaniu poziomu działu. Twoje "ogłoszenie" to jawna kpina.
Pozdrawiam!
Wykrywacz
17.07.2009, 08:24:26
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12...mp;#entry626236@ayeo, ale tracisz czas, zobacz se w linka przecież ten koleś po prostu szuka frajerów równych sobie.
To ja zapytam poważnie.
Skoro nie potrafisz w ogóle programować i z tego co można podejrzewać w życiu nie prowadziłeś projektu, w jaki sposób chcesz realizować portal społecznościowy, pomijając już że 1 programistom?
wolacinio
17.07.2009, 08:56:14
moze macie racje
ale ten post pisał mój kumpel bo mu dalem konto i napisał
mnie tez zainteresowało robienie stron
i do waszych odpowiedzi otóz nie szukam frajerów którzy cos umią szukam osób które sie znaja na grafice i programowaniu i maja czas by poswiecic troche uwagi przy tej stronie
sam umiem robic strone w PS tzw. lay i potrafie troche programować
strona ma byc o dodawaniu zdjec i filmów jakiś miast czy województw
Wiec prosze o wyrozumiałość
Wykrywacz
17.07.2009, 09:00:48
Cytat
cos umią
a jak nie umiom?
Cytat
ale ten post pisał mój kumpel bo mu dalem konto i napisał
[zmoderowane] są tacy kolesie jak ty którzy nawet nie potrafią się do własnego idiotyzmu przyznać. Żal stary .pl
Naucz się najpierw poważnie siebie traktować.
-----
Widzę że na forum pojawia się kolejna osoba która będzie bawić się w moderatora,
pisać nie na temat albo o tym jak mu się wszystko nie podoba.
P.S. Nie pisałem tego żeby się wyżalić. Pamiętaj o tym.
~webdice
wolacinio
17.07.2009, 09:17:00
dobra wszystko na mnie przyznaje sie
ale teraz oczekuje pomocy
pyro
17.07.2009, 09:18:01
@wolacino, czyli jest to wolontariat? Nic nie oferujesz w zamian? Jeśli tak, to dodaj proszę tag [wolontariat] do tematu, ażeby inni mogli wiedzieć, żeby się nie zgłaszać
-----
Następny... Korzystaj z raportowania.
~webdice-----
@webdice, nie widzę w tym nic złego, żeby autor sam poprawił wątek, zamiast obarczać tym Ciebie lub kogoś innego z moderacji.
~pyro
wolacinio
18.07.2009, 10:26:11
jest juz
nie aktualne
//do skasowania
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.