Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dokończenie serwisu www
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
prezes719
Witam,

Poszukuję osoby/firmy (najchętniej z Warszawy lub okolic) która podejmie się dokończenia portalu. Jest to autorski skrypt napisany specjalnie dla mnie.System stoi na autorskim frameworku pisanym obiektowo. Struktura już istnieje. Moje zlecenie obejmuje:

- Dopracowanie projektu szaty graficznej (część buttonów, nagłówki graficzne, bannery flash, struktura całej strony powinna pozostać niezmieniona)
- Wprowadzenie zmian do mapy na portalu - konieczna znajomość ActionScript oraz flash, zmiany obejmują zarówno sposó wyświetlania pewnych elementów jak również ich wygląd - dokładną listę zmian otrzyma zwycięzca - chodzi o przestawienie kilku elementów i zmiane graficzną 2 elementów wyświetlanych.

- Dokończenie dwóch prostych modułów
- Zmiana systemu oceniania danego wpisu
- Zmiana rozstawienia elementów menu - chodzi tu o kolejność
- Implementacja ajaxowej wyszukiwarki miejsc (hoteli, restauracji itp) będących w bazie danych portalu wraz z określeniem ich położenia na mapie

- Zamieszczenie w odpowiednich miejscach wykupionych przeze mnie grafik z istockphoto, będą to nagłówki poszczególnych podstron

- Pokazywanie statusu userów - offline/online
- Stworzenie działu news w którym pojawiałyby się najnowsze dodane lokale, firmy, organizacje

- Formularz rejestracji
- Formularz do wypełnienia po zarejestrowaniu się (obowiązkowy) - osobny dla firm i zwykłych userów

- Możliwośc dodawania swojej firmy do danej kategorii z listy
- Podświetlenie skrzynki odbiorczej na profilu po przyjściu nowej wiadomości
- Wyświetlanie iczby znajomych w profilu + liczby grup do których należymy
- Wyszukiwarka grup które istnieją na portalu

- Przypominanie o haśle + wysyłanie maila po zarejestrowaniu się
- Wyszukiwarka imprez które są zapisane w portalu w kalendarzu

- Wprowadzenie części treści do portalu
- Opracowanie wersji anglojęzycznej portalu

- Zleceniobiorca po zakończeniu zlecenia będzie także zobowiązany do oddania dokumentacji technicznej portalu
- Zleceniobiorca zobowiązuje się do przetestowania strony i naprawienia nie działających funkcjonalności, nawet jeżeli nie są one jego dziełem, tak aby działały wszystkie funkcjonalności na stronie.

UWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dokładnym terminem wykonania - serwis chciałbym uruchomić na początku września
nospor
Cytat
UWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dokładnym terminem wykonania - serwis chciałbym uruchomić na początku września
Przecież to jest nie możliwe. Chcesz, by ktoś działał na jakimś autorskim skrypcie, nie wiadomo jakim i chcesz by w ciemno ci powiedział ze zrobi do tego a tego dnia? Przeciez samo zapoznanie się z tym frameworkiem może zająć kupę czasu. Można wycenić czas własnej pracy na znanym narzędziu ale nie na jakiejs niewiadomej.

Cytat
Zleceniobiorca po zakończeniu zlecenia będzie także zobowiązany do oddania dokumentacji technicznej portalu
Jak wyzej

Cytat
Zleceniobiorca zobowiązuje się do przetestowania strony i naprawienia nie działających funkcjonalności, nawet jeżeli nie są one jego dziełem, tak aby działały wszystkie funkcjonalności na stronie.
No i jeszcze w ciemno zleceniobiorca ma się liczyc z tym, ze w kodzie co już jest sa jakieś niedoróbki, które musi poprawić i mimo że nie wie czy są, to musi podać termin wykonania.

Ciut niepoważna oferta. Tak wiem - nie podoba się to nie bierz (no i nie biorę).
Chcę jedynie autorowi tej oferty uzmysłowić, by trochę pomyślał zanim zacznie pisać takie UWAGI:
Cytat
UWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dokładnym terminem wykonania

smile.gif
Wykrywacz
Cytat

No ale w czym problem przecież nie podał roku?
zegarek84
niech zgadnę - ten "autorski framework" został napisany przez samego @prezes719questionmark.gif - jest on zapewne dopiero zarysem tego co chce mieć - lista jest dosyć długa - "Formularz rejestracji" (biorąc pod uwagę ewentualne poprawki) - pewnie i nie za bardzo logowanie lub nie za bezpieczne...
"Dokończenie dwóch prostych modułów" - pojęcie bardzo względne i biorąc pod uwagę listę życzeń i ogólny opis to nie jedno pod tym może się kryć - dlaczego nie napisane jakich modułów?? (a tak - jak za trudne to po co komentujesz ;p) - a kto ocenił stopień trudności [programista??]questionmark.gif - i jeśli takie proste to czemu sam nie dokończy??...

niektórzy za portal (pseudoportal ale jednak) uważają też samo forum z odpowiednią funkcjonalnością dostosowaną do zachcianek - mało istotne, jednak tutaj nic nie jest określone a wykonawca musi się określić ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.