Witam,
Poszukuję osoby/firmy (najchętniej z Warszawy lub okolic) która podejmie się dokończenia portalu. Jest to autorski skrypt napisany specjalnie dla mnie.System stoi na autorskim frameworku pisanym obiektowo. Struktura już istnieje. Moje zlecenie obejmuje:
- Dopracowanie projektu szaty graficznej (część buttonów, nagłówki graficzne, bannery flash, struktura całej strony powinna pozostać niezmieniona)
- Wprowadzenie zmian do mapy na portalu - konieczna znajomość ActionScript oraz flash, zmiany obejmują zarówno sposó wyświetlania pewnych elementów jak również ich wygląd - dokładną listę zmian otrzyma zwycięzca - chodzi o przestawienie kilku elementów i zmiane graficzną 2 elementów wyświetlanych.
- Dokończenie dwóch prostych modułów
- Zmiana systemu oceniania danego wpisu
- Zmiana rozstawienia elementów menu - chodzi tu o kolejność
- Implementacja ajaxowej wyszukiwarki miejsc (hoteli, restauracji itp) będących w bazie danych portalu wraz z określeniem ich położenia na mapie
- Zamieszczenie w odpowiednich miejscach wykupionych przeze mnie grafik z istockphoto, będą to nagłówki poszczególnych podstron
- Pokazywanie statusu userów - offline/online
- Stworzenie działu news w którym pojawiałyby się najnowsze dodane lokale, firmy, organizacje
- Formularz rejestracji
- Formularz do wypełnienia po zarejestrowaniu się (obowiązkowy) - osobny dla firm i zwykłych userów
- Możliwośc dodawania swojej firmy do danej kategorii z listy
- Podświetlenie skrzynki odbiorczej na profilu po przyjściu nowej wiadomości
- Wyświetlanie iczby znajomych w profilu + liczby grup do których należymy
- Wyszukiwarka grup które istnieją na portalu
- Przypominanie o haśle + wysyłanie maila po zarejestrowaniu się
- Wyszukiwarka imprez które są zapisane w portalu w kalendarzu
- Wprowadzenie części treści do portalu
- Opracowanie wersji anglojęzycznej portalu
- Zleceniobiorca po zakończeniu zlecenia będzie także zobowiązany do oddania dokumentacji technicznej portalu
- Zleceniobiorca zobowiązuje się do przetestowania strony i naprawienia nie działających funkcjonalności, nawet jeżeli nie są one jego dziełem, tak aby działały wszystkie funkcjonalności na stronie.
UWAGA! Interesują mnie tylko oferty z dokładnym terminem wykonania - serwis chciałbym uruchomić na początku września