Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] programista PHP/SQL (20zł/h)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ayeo
Witam!

*** Ogłoszenie jest nieaktualne. ***

Poszukuję zaawansowanego programisty PHP/SQL. Przedmiotem zlecenia jest dokończenie serwisu internetowego i jego późniejsza rozbudowa/konserwacja/opieka. Jednym słowem: stała współpraca. Ważny jest dobry kontakt, samodzielność. System częściowo napisany, oparty na autorskim FW/DAO (czas wdrożenia w projekt/system oczywiście płatny). System jest raczej średniej wielkości. Konieczna zaawansowana znajomość języka SQL (odrobinkę więcej niż SELECT, JOIN). Kwestia wycen poszczególnych funkcji/modułów do uzgodnienia. Wstępnie proponuję ok 20zł za godzinę pracy. Więcej detali dla zainteresowanych. Oferty proszę kierować na maila me(*)ayeo.pl - tytuł: Praca. Proszę podawać nick z forum jeśli taki jest winksmiley.jpg .

Pozdrawiam!

PS Znajomość SVN/Bazaar mile widziana, jQuery też się może przydać - jednak nie jest to konieczne.
sowiq
Nie przystoi moderatorowi podbijać własnej oferty (niedawno była identyczna Twojego autorstwa).

// nie tyle identyczna co ta sama winksmiley.jpg
// nie ma tu niczego niezgodnego z Regulaminem w przeciwieństwie do komentowania Ofert tongue.gif
// ayeo

Prosiłbym na przyszłość, żebyś nie usuwał moich komentarzy z moich postów. Nawet jeśli Ci się nie podobają. Uniemożliwiasz w ten sposób dyskusję. A to chyba jest niezgodne z regulaminem.

// nie wiem o czym mówisz!
// nigdy nie usunąłem Twojego (ani nikogo innego) komentarza.
// ayeo

Krótka wymiana PW wyjaśniła, że edytowaliśmy razem z ~ayeo równocześnie moją wiadomość. Wysłał on swoją wersję później i nadpisał zmiany, które dokonałem. Niniejszym przepraszam ~ayeo za nieporozumienie.

Co nie zmienia faktu, że nie pochwalam wykorzystywania swojej pozycji na forum do podbijania pozycji swojego tematu. Jak napisałem w skasowanej odpowiedzi - dałbyś dobrą stawkę, to szybciej znalazłby się pracownik.

Pozdrawiam,
S.
ayeo
Normalnie usunąłbym Twoją wypowiedź ponieważ na Forum nie ma zwyczaju komentowania ogłoszeń. Jednak komentujesz moje własne ogłoszenie więc usuwać nie będę. Nie wykorzystałem uprawnień moderatora dodając to ogłoszenie. Podbijanie tematu (rozsądne) nie jest niezgodne z Regulaminem i każdy użytkownik ma do tego pełne prawo. Jeśli sugerujesz, że jako moderator mam tajną funkcję "podbij temat" to mogę Ci zagwarantować, że nie mam. Temat podbiłem tak jak każdy użytkownik forum może temat podbić.

Co do komentarza dotyczącego stawki, jak już wspominałem, nie komentujemy ogłoszeń. Jeśli nie odpowiadają Ci proponowane warunki to się po prostu nie zgłaszaj. Jeśli uważasz, że coś jest nie tak użyj przycisku Raportuj. Moim zdaniem stawka w okolicach 20zł/h jest jak najbardziej adekwatna do przedmiotu zlecenia i wymagań stawianych potencjalnym zleceniobiorcom.

Jeżeli natomiast chodzi o "uniemożliwianie dyskusji", proszę zwrócić uwagę, że to jest ogłoszenie. Nie oczekuję tutaj żadnej dyskusji! Jeśli ktoś chce podyskutować sobie o zarobkach "w branży" lub w Warszawie, lub o czymkolwiek innym proszę to zrobić w stosownym temacie - nie w moim ogłoszeniu winksmiley.jpg

Pozdrawiam!

PS Celem uniknięcia dalszych nieporozumień temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.