Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Proszę o złożenie wszystkiego w całość
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mperlam
Cześć. Nie potrafię dokończyć dzieła więc bardzo proszę kogoś aby mi pomógł.

Kod
<?php
$ip = array('83.14.32.122', 'drugiIP');

if (date('H') >=0 && date('H') <=22)

JEŻELI TAK (JEŻELI NIE TO PO PROSTU SKRYPT NIE DZIAŁA):

if(in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $ip) or is_user_logged_in())

JEŻELI NIE (JEŻELI TAK TO SKRYPT NIE DZIAŁA)

echo "treść"
echo "treść"

?>

Nie mogę sobie z tym poradzić pomimo, iż próbuję od samego rana. Bardzo proszę o dokończenie układanki.
mperlam
Nie poszukuję żadnego kursu! Gdybym uczył się PHP to na pewno bym skorzystał. Potrzebuję ten kod "na szybko" więc nie chcę się uczyć PHP tylko po to aby go dokończyć. Zanim znalazłeś te linki to byś już połowę napisał.
Spawnm
Przenoszę...
jmail
widzę przedstawił nam się kolega niesmowicie vel kultura. A ile płacisz?
mperlam
0 zł. Moderator przeniósł temat do tego działu. Chyba nie uważasz, że będę płacił za kawałek kodu (którego połowę już podałem)
jmail
no to drugą połowę sobie też sam podaj. guitar.gif
nospor
czyli dodajemy tag [wolontariat] i czekamy na wolontariuszy dla Pana "kulturalnego" smile.gif

Cytat
iż próbuję od samego rana.

Cytat
więc nie chcę się uczyć PHP
To co ty robilesz od samego rana, skoro nie uczyles sie php?
mperlam
Proszę o zamknięcie tematu gdyż z tego co widzę, na tym forum nie ma czegoś takiego jak pomoc!

Kombinowałem od rana z myślą, że mi się uda aby uniknąć pisania na forum (zwłaszcza takim jak tutaj). Jeżeli chcecie mnie dołować to nie tutaj. Po prostu myślałem że znajdę tutaj pomoc.
Fifi209
Zapewne, odrobina chęci. Troszkę własnej inicjatywy i po sprawie.
Jako, że sam nie wykazujesz inicjatywy tak więc i pomocy nie dostaniesz.
Spawnm
Pomoc byś dostał, prosisz o gotowca a to co innego smile.gif
nospor
bo tu ludzie dają pomoc i to za darmo. Ale jak ty w odpowiedzi na czyjs post walisz z tekstem:
Cytat
Nie poszukuję żadnego kursu! Gdybym uczył się PHP to na pewno bym skorzystał. Potrzebuję ten kod "na szybko" więc nie chcę się uczyć PHP tylko po to aby go dokończyć. Zanim znalazłeś te linki to byś już połowę napisał.
to myslisz ze jak ludzie zareagują? Tu nie ma twoich osobistych niewolnikow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.