Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wolontariat] Praca w PHP w teamie nad ciekawym projektem
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
dread44
Witam serdecznie

Prowadze agencje reklamy i fotomodelek od paru lat. W miare dynamicznie sie rozwijamy i rynek lokalny nalezy praktycznie do nas plus wykonujemy wiele projektow dla firm zagranicznych. Obecnie stworzylismy idee portalu ktory moze przyniesc naprawde spore zyski. Kompletujemy ekipe programistow ktorzy byliby zainteresowani wspolpraca. Po otrzymaniu zgloszenia przedstawimy pomysl idee portalu i szczegoly. Zarobek procentowy od zyskow z portalu.

Adam Zasadny ayl.portal@gmail.com
emp
Rozumiem że masz pomysł, ale nie potrafisz go wykonać więc chcesz aby ktoś zrobił to za darmo wtedy podzielisz się zyskiem. Prowadzić firmę i być tak nie poważnym winksmiley.jpg z takimi ogłoszeniami jakie tutaj dzieci wypisują. Dzieciom można tłumaczyć, ale dorosłemu człowiekowi który prowadzi firmę.

Też mam pomysł na portal który może przyniesie duże zyski. Kto mi zrobi ? Podzielę się zyskiem. <lol>
webdice
Panie emp, nie komentujemy postów w dziale Praca oferowana, proszę zapoznać się regulaminem. Temat przenoszę oraz dodaje tag wolontariat.
dread44
Heh Hejterów nie brak widze nigdzie nawet na forum PHP<br><br>Tak dla scislosci to nie szukam kogos kto zrobi to za mnie. Po prostu do tego projektu potrzeba z 10 ludzi a ja plus moich dwuch ludzi to dopiero 3ka. Lay zrobiony flashe sie robia itp rozne mechanizmy testowalismy juz ale po prostu duzy projekt robic w 3 osoby to mozna go od razu skreslic na straty a nie bedzie to pierwszy portal jaki stawialismy. Ale wiesz lepiej smile.gif<br>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.