Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Zend Framework
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
SHARKI
Witam
Poszukuje cierpliwej osoby która pomogła by mi w nauce Zend frameworka.
Obecnie dłubie przy takim niby portalu społecznościowym do szkoły na zaliczenie przedmiotu, idzie mi to średnio, ale w większości w googlach znajduje odpowiedzi na napotykane problemy, co sprawia ze wyświetla się to co powinno choć czasem mam wrażenie że można było coś zrobić inaczej - lepiej.

Może przedstawię moją wizję tej pomocy w nauce, przyszły mentor dawałby mi jakieś małe "zlecenie"/"problem"/"coś do zrobienia" ja bym to coś postarał się wykonać na podstawie informacji z googli, a następnego dnia ( albo przy następnej okazji, nie liczę na to za taka osoba siedziała by zemną codziennie i mnie niańczyła bez przerwy), oceniła jakość i sposób wykonania "zadania" i powiedziała jak to powinno być prawidłowo zrobione.

Wszystko fajnie, ale pewnie czytając to myślisz sobie, ale co Ty będziesz z tego miał po za straconym czasem który mógłbyś poświecić na przeglądanie "nowości" w necie, otóż ja widziałbym to w ten sposób Ty teraz pomógłbyś mi w nauce a ja potem na drodze rewanżu mógłbym pracować dla Ciebie.

65 osób obejrzało ten temat i żadna nie wyraziła chęci pomocy, dlatego ponawiam apel
pyro
Cóż... nie mam złych intencji, ale spróbuję Ci zaoszczędzić czasu.

Cytat
65 osób obejrzało ten temat i żadna nie wyraziła chęci pomocy, dlatego ponawiam apel

Powód:

Cytat
Wszystko fajnie, ale pewnie czytając to myślisz sobie, ale co Ty będziesz z tego miał po za straconym czasem który mógłbyś poświecić na przeglądanie "nowości" w necie, otóż ja widziałbym to w ten sposób Ty teraz pomógłbyś mi w nauce a ja potem na drodze rewanżu mógłbym pracować dla Ciebie.

Sorry za szczerość, ale taka "odwdzięka" jest co najmniej głupia. Niestety nie liczyłbym na Twoim miejscu, że ktoś się zgłosi.

SHARKI
Hmm gdy pisałem tego posta nie wydawało mi się "głupim" pomoc w nauce jakiejś technologii, a skoro nauczyłbym go dobrze coś robić to czemu miałby nie móc odpracować tego czasu.

Bo chyba te 130 osób nie oczekiwało kasy, z góry w temacie jasno napisałem wolontariat i to żądnych tylko pieniędzy powinno odstraszyć.
pyro
Chodzi mi m. in. o to, że nie będzie się komuś chciało Ciebie uczyć, skoro możesz to sam zrobić, np. czytając książki albo idąc na kurs. Dla kogoś innego to zwyczajna strata czasu. Może w tym czasie zrobić coś innego - pożytecznego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.