Witam
Poszukuje cierpliwej osoby która pomogła by mi w nauce Zend frameworka.
Obecnie dłubie przy takim niby portalu społecznościowym do szkoły na zaliczenie przedmiotu, idzie mi to średnio, ale w większości w googlach znajduje odpowiedzi na napotykane problemy, co sprawia ze wyświetla się to co powinno choć czasem mam wrażenie że można było coś zrobić inaczej - lepiej.
Może przedstawię moją wizję tej pomocy w nauce, przyszły mentor dawałby mi jakieś małe "zlecenie"/"problem"/"coś do zrobienia" ja bym to coś postarał się wykonać na podstawie informacji z googli, a następnego dnia ( albo przy następnej okazji, nie liczę na to za taka osoba siedziała by zemną codziennie i mnie niańczyła bez przerwy), oceniła jakość i sposób wykonania "zadania" i powiedziała jak to powinno być prawidłowo zrobione.
Wszystko fajnie, ale pewnie czytając to myślisz sobie, ale co Ty będziesz z tego miał po za straconym czasem który mógłbyś poświecić na przeglądanie "nowości" w necie, otóż ja widziałbym to w ten sposób Ty teraz pomógłbyś mi w nauce a ja potem na drodze rewanżu mógłbym pracować dla Ciebie.
65 osób obejrzało ten temat i żadna nie wyraziła chęci pomocy, dlatego ponawiam apel