Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecenie] aktualnosci z edytorem wyswig
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lnn
Zlecę wykonanie skryptu aktualnosci mniej wiecej wg ponizszych wytycznych:

Wygląd:
lista składająca się ze wstępów do właściwych artykułów (jako boks w stronie) oraz podstrony z właściwymi aktualnościami, które są dostępne po kliknięciu linku ze wstępu
Działanie:
możliwość dodawania, edycji, usuwania aktualności. Treść z możliwością formatowania (FCK editor, TinyMCE)
Technologia:
PHP, mySQL

Oczywiście skrypt musi posiadać odrębny panel oraz możliwość logowania (dla zabezpieczenia i edycji danych), a takze podział na strony, żeby nie wyswietlał np 100 niusów na jednej stronie.

Możliwe są lekkie zmiany w kwesti funkcjonalności, tj. w kwestii zaawansowania skryptu w trakcie realizacji (ze względu na to ze Klient potrafi być zmienny).

Także proszę o podawanie konkretnej ceny i terminu realizacji od otrzymania zlecenia.

Oferty oraz pytania proszę wysyłać na adres:

mxqhudvma@lykamspam.pl
tehaha
Witam, wysłałem wiadomość na PW. Pańska skrzynka e-mail nie przyjmuje wiadomości , próbowałem wysłać i dostałem zwrot. Pozdrawiam
Koleś
Również dostałem zwrot ze skrzynki pocztowej. Wysłałem ofertę w wiadomości prywatnej.
lnn
narazie dziekuje, chwilowo nieaktualne smile.gif jesli sie cos zmieni odezwe sie do osob ktore zlozyly oferty
a skrzynka wraca wiadomosci bo to byl adres antyspamowy ktory usunalem juz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.