Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy moze mi ktos pomoc w zadaniach?
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Object-oriented programming
TRANSPORTER_3
oks
scanner
OOO nie mój drogi.
Z tego co widzę są to zadania poprawkowe, zatem odpowiedź brzmi: nie pomagamy oszukiwać nauczycieli, nie dajemy gotowców.
Rozważę sprawę, czy powiadomić pana Piotra Greniewskiego o próbie naciągactwa, chyba, że udowodnisz mi, że zadania robisz dla sportu.

Swoją drogą czasu na wysłanie zadań zostało niewiele. Północ nadchodzi.
TRANSPORTER_3
tak tylko pytalem jestem zielony z PHP cale wakacje przelezalem w szpitalu prawie ale oki dam sobie rade mam nadzieje pozdrawiam
scanner
Przykro mi, zasady muszą być przestrzegane, a ja ani nikt z ekipy nie będzie się bawił w detektywa, żeby sprawdzić, czy mówisz prawdę.
Pomożemy Tobie jak i każdemu innemu, jeśli tylko będzie widać, że coś robisz. Nasza pomoc ma służyć jedynie przeskoczeniu napotkanych trudności, a nie pracy za kogoś. Tym bardziej do szkoły - bo w ten sposób nic nie zyskasz. Poza tym - do nauki miałeś cały poprzedni rok szkolny.

Ahh.. edycja postu nic nie da - mam screenshota - tak profilaktycznie.

Zacznij coś robić, pokaż z czym masz problem - pomożemy.
Wicepsik
Leżałeś w szpitalu, trzeba było książkę kupić o php. Nie są drogie. Wybrałeś taką szkołę to się ucz... snitch.gif
TRANSPORTER_3
oki juz zaczalem pisac mam problem z tym klawiszem edit poprostu nie chce mi sie zatwierdzac edycja klawiszem ok

przepraszam Was sorry ze chcialem isc na latwizne, ale mialem porzadny wypadek na poczatku lipca 2 miesiace lezalem teraz koncze rehalibitacje, totalna zalamka. Przepraszam zarzad
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.