Mam 21 lat i jestem początkującym webmasterem.
Chciałbym zdobyć nieco więcej szlifu w tym fachu i w związku z tym oferuję wykonanie za darmo strony internetowej pisanej wg zasad poniżej i o następujących funkcjonalnościach:
Parametry:
- Strona pisana w PHP5 z użyciem baz danych MySQL.
- Strona pisana przy pomocy frameworka Kohana i bibliotek ORM'a.
- Możliwe wykonanie przeze mnie skryptów JavaScript opartych na frameworku jQuery.
- Możliwe wykorzystanie asynchronicznego przesyłania danych (AJAX).
- Możliwe wykonanie layoutu przeze mnie (wolałbym jednak, jakby ktoś wykonał projekt strony w formacie graficznym i dał mi go do pocięcia lub chociaż pokazał stronę, która mu się podoba i na niej miałbym się styliuzować).
Funkcjonalności, jakie strona będzie posiadać:
- Logowanie / Rejestracja (opcjonalnie)
- Dodawanie / usuwanie / edycja newsów na stronie.
- Możliwość edycji zawartości podstron (edytorem WYSIWYG - podobnie jak np. w MS Wordzie czy Wordpadzie)
- Galeria obrazków - możliwość dodawania/usuwania/edycji galerii i zdjęć.
- Mapka google.
- Instalacja i konfiguracja forum phpBB3 (możliwość zainstalowania gotowej skórki + jej drobne modyfikacje)
- Statystyki odwiedzin.
- Licznik odwiedzin.
W przypadku TYLKO powyższych funkcjonalności stronę robię za darmo w ciągu ~ 7 dni.
Jeżeli ktoś będzie chciał coś ponadto - cena dodatkowych modułów będzie do ustalenia

Framework jest na tyle lekki i elastyczny, że nie będzie żadnych problemem ze stworzeniem nawet takich tworów, jak sklep czy niewielki serwis internetowy.
Czego oczekuję w zamian ? Hmmm ..
- Trochę miejsca w stopce strony na podpis.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
e-mail: capricornid[at]gmail[dot]com
gg: 5098892 (zawsze niewidoczny)
Linki do moich dotychczasowych prac podeślę podczas rozmowy.
Zastrzegam sobie prawo do zaczęcia prac nad stroną od początku przyszłego tygodnia - w przypadku, kiedy zgłoszeń będzie dużo, aby wybrać to mnie najbardziej interesujące

Pozdrawiam.
Nieaktualne.