Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dobra książka do apache ?
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
nowy_pehapowiec
Witam

Jak na razie korzystam z oryginalnej dokumentacji i czasami zapytam o coś na forum. Ale co tu dużo pisac przydałoby mi się bardziej systematyczne podejście. Czasami uda mi się dostać jakiś efekt ale po miesiącu okazuje się, że można prościej i tak dalej.Więc, czy może ktoś polecić dobry podręcznik do apache? Przejrzałem to co jest w helionie, ale po przykładowym rozdziale trudno mi oceniać całość.

pozdro
atsuki
IMO - najlepsza jest dokumentacja + listy mailingowe/dyskusyjne. Nawet jak nie masz problemow, widzisz z czym ludzie maja, czasem i nagle ktos cos podpowie komus ciekawego komus innemu. zapisac gdzies w ulubionych czy pokopiowac - ja np uzywam dodatku scrapbook do liska i zapisuje co ciekawsze na dysku do przegladania offline. IMO to najlepszy sposob.
nowy_pehapowiec
Też używam scrapbook - super dodatek, jeden z najlepszych w ogóle. Ale czasami chciałbym nauczyć się czegoś z książki albo sprawdzić. Z prostych powodów: informacje są (powinny być) zebrane i sensownie ułożone, wolę czytać na papierze.

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.