Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Wysyłanie SMS
Forum PHP.pl > Forum > PHP
luciusz
Cześć

Czy macie jakiś sprawdzony sposób na wysyłanie SMSów? Nie musi być za darmo wysyłane, chciałbym takie coś co nie zostanie zmienione (przestanie) działać po kilku miesiącach (bo gdzies się bramka zmieniła). Co polecacie? (tak wiem, mogę google, ale chodzi mi bardziej o wasze opinie, doświadczenia, niż same możliwości)

Pozdrawiam
Agape
Np. smsapi.pl wczoraj chyba jeszcze ktoś wspominał o tym, podłączasz się skryptami i wysyłasz sms, wbrew pozorom jest to tanie rozwiązanie, nie pamiętam innych adresów ale jest parę takich serwisów. Jeżeli ma to być rozwiązanie pewne to nie ma co korzystać z darmowych bramek które mogą zostać w każdej chwili wyłączone/zmodyfikowane.

Co do tego które jest lepsze to poprostu popatrz na ceny, czy jest abonament, i dostosuj ofertę do swoich potrzeb wybierając odpowiedniego usługodawcę.
k_@_m_i_l
http://www.gatesms.eu/
Polecam tą stronę.
Piszę właśnie portal, gdzie użytkownik będzie miał możliwość przypomnienia o jakiejś dacie poprzez sms i prawdopodobnie będę wykorzystywał ten skrypt.
Oferują api także fajnie się z tego korzysta.
bim2
Cytat(k_@_m_i_l @ 23.09.2009, 07:24:24 ) *
Oferują api także fajnie się z tego korzysta.

Kpisz? Co to ma być za argument? Większość serwisów udostępnia api.

Ja polecam smsapi.pl smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.