pisze stronke od kilku dni i trafiłem na zonka nad ktorym siedze juz z 2 godziny. mam www napisana w PHP w oparciu o baze i stworzyłem wszystko po bożemu. index, menu, header, stopka... no i z menu sobie zrobilem wybieranie strony i ok, otwiera sie. tylko ze z tej podstrony chce otworzyc kolejną. dokładnie chodzi mi o to ze na tej podstronie wybieram cos z menu, klikam wyslij i mi pokazuje z bazy wyciagniete dane. Problem w tym że nie działa mi button... a jak juz znalazlem sposob na to, to strone mi otwiera w całkiem nowym oknie a ja chce żeby w tym jednym okienku na miejscu starego wkomponowanego w strone otworzyło... co ja tu mam źle ?
<center> <? } else { $q="SELECT * FROM samochody"; $i=0; while ($i < $row) { ?> <?php $i++; } } ?> <br /> <br /> <input type="submit" name="wyslij" value="Zobacz!"> </center>
wyglada to tak, że menu mam obrazek, menu po lewej, strona wlasciwa i odnosniki po prawej. co tu zrobilem zle ? treść jest mało ważna bo sobie zrobie, ale jak zrobic z tym buttonem, żeby mnie w tąsamą strone przełączało, kiedy to instrukcja po issecie wogole sie nie chce wykonywac ;/ prosze o pomoc