Witam,
Obecnie posiadam sklep internetowy X-GAMER.PL, ale zaintresowany jestem rozbudową działalności i szukam wykonawcy.
Chciałbym zlecić wykonanie systemu do konstrukcji/obsługi ligi cyber sportowej. Projekt zakładałby możliwość obsługi kilku gier (skalowalna ilość) dla których można by utworzyć do 3 lig po 12 zespołów powiedzmy, oraz by istniała możliwość organizacji krótkotrwałych ladderów w systemie pucharowym.
System powinien obsługiwać przechowywanie informacji o drużynach, poszczególnych graczach oraz parować spotkania między drużynami w zależności od typu rozgrywek, przechowywać tabele wyników itp. Szczegóły odpowiedniego działania omówiłbym już z konkretnym wykonawcą.
System może byc oparty o istniejące CMSy lub być całkowicie autonomiczny.
Aktualnie chodzi mi bardziej o wycenę takiego projektu - bo nie wiem czy stać mnie będzie na zapłatę samodzielnie, czy może mam poszukać dodatkowych sponsorów.
W grę wchodzi zarówno jednorazowe zamówienie jak i długofalowa współpraca dla maintenance systemu lub innych projektów.
Poważne oferty (najlepiej z jakimś portfolio, by można było ocenić czy projektant ma to 'coś') proszę kierować na mail:
x-gamer@x-gamer.pl
Możliwa współpraca z pojedyńczym designerem, zespołem ludzi lub firmą.
Najchętniej z pasjonatami gier obytymi z istniejącymi systemami lig na arenie sportu elektronicznego.
Jeżeli zapytanie jest mało precyzyjne proszę o uwagi.
Pozdrawiam