Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzień Kobiet
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
BzikOS
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć wszystkim forumowiczkom życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na Waszych twarzach gościł tak samo często, jak w tym dniu
Sh4dow
pozwole dolaczyc sie do zyczen, przesylam zyczenia, buzieki i kwiatki

P.S. Przepraszam za tak duzy obrazek, ale taka ladna okazja smile.gif
byq_pl
No ja tez sie dolaczam do zyczen biggrin.gif
matys
I ja życze wszystkiego najlepszego...!!!
scanner
A ja życzę, aby wszystkie Panie miały swój dzień codziennie. Bonie sztuką jest przypominać sobie o nich według kalendarza. Sztuką jest pamiętać o nich zawsze smile.gif
orson
witam ...

widze ze pani scannera czytuje forum ... i scanner nabija pointy winksmiley.jpg

a teraz na serio to mysle [tak jak scanner winksmiley.jpg] ze kobiety maja swoj dzien co dzien ...

cya
kszychu
Nie zaszkodzi jednak, abyśmy sprawili, by w tym jednym dniu poczuły się szczególnie smile.gif
Czego wszystkim paniom życzę!
Sh4dow
Dzis roznica jest taka, że wszystkim kobietaom zyczymy wszystkigo najlepszego. Nawet tym nie zanym. A na co dzien, przeciez nie bedziemy rozdawac kwiatow wszystkim, kochamy te kobiety ktore sa najblizsze. Zreszta co tam sie rozpisywac. Chyba rozumiecie co chcialbym powiedziec biggrin.gif
Chewolf
No to ja by nie być gorszym laugh.gif również składam życzenia :
Wszystkiego najlepszego !
Do Sh4dow : Czy ten obrazek nie jest ciut przy duży questionmark.gif
kubatron
Może opuźnione lecz byłem w szkole, życze wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego, dużo miłości, pieniędzy,szczęscia. :wink:
mazy
Cytat
A ja życzę, aby wszystkie Panie miały swój dzień codziennie. Bonie sztuką jest przypominać sobie o nich według kalendarza. Sztuką jest pamiętać o nich zawsze smile.gif

w kazdym razie warto pamietac o 8 marca winksmiley.jpg

:* dla wszystich KOBIET a szczególnie dla mojej winksmiley.jpg
aleksander
ja życzę w tym dniu sobie, żebym se wreszcie laske znalazł, bo już mi nudno troche samemu...

orson - nie pani scannera, tylko Pani scannerowa, a jeżeli scanner ma córke to będzie panienka scannerówna. I nie nabijać się (sic) bo tak to jest w języku polskim, wy wyrzuty językowe tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.