Witam, chciałbym wam przedstawić projekt za który właśnie się zabrałem. Jest to projekt bardzo poważny i chciałbym mieć w nim też poważne osoby.
Serwis movieteam.info, będzie to serwis który będzie udostępniał wszystkim filmy/seriale/bajki online. Każdy będzie mógł obejżeć sobie swój ulubiony film, serial, bajke online. Bez pobierania na własny komputer. Oglądanie ze strony. Taka nowa generacja.
Właśnie jestem w stanie załatwiania serwera dedykowanego na którym będą wszystkie pliki, serwer nie będzie w polsce, i nie będzie żadnych problemów z prawami autorskimi czy coś.
Poszukujemy ludzi, którzy by to nam pomogli wszystko wykonać do perfekcji
Mamy następujące stanowiska:
*Programista
*Grafik
*Sponsor
*Uploader
Każda ręka się przyda.
Kontakt:
gg: 1276155
Serwis movieteam.info, będzie to serwis który będzie udostępniał wszystkim filmy/seriale/bajki online. Każdy będzie mógł obejżeć sobie swój ulubiony film, serial, bajke online. Bez pobierania na własny komputer. Oglądanie ze strony. Taka nowa generacja.

Właśnie jestem w stanie załatwiania serwera dedykowanego na którym będą wszystkie pliki, serwer nie będzie w polsce, i nie będzie żadnych problemów z prawami autorskimi czy coś.
Poszukujemy ludzi, którzy by to nam pomogli wszystko wykonać do perfekcji

Mamy następujące stanowiska:
*Programista
*Grafik
*Sponsor
*Uploader
Każda ręka się przyda.
Kontakt:
gg: 1276155