Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Access][HTML][PHP]Menadzer pobierania pod przyciskiem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
larsne50
Witam. Robie sobie pomału strone z plikami do pobrania i zainstalowania. Strone mam na własnym serwerze. chce zrobic dzial sterwoniki na ktorym bedzie mozna wyszukac odpowiednia dla siebie wersje i poprostu kliknac na instaluj i sterowniki zaczna sie instalowac. Czy ktos mi powie jak to zrobic. Jak probuje cos zrobic to po kliknieciu na przycisk wyskakuje mi okienko czy pobrac plik. a ja chce zeby na stronie byl przycisk instaluj ktory uruchomi takjakby opcje otworz w menadzeze pobierania jaki uruchamia sie przy pobieraniu jakiegos programu. Pozdrawiam
erix
Pomyśl teraz z tej strony - jest strona z malware, zamiast sterowników są wirusy. I też miałyby się bezkarnie instalować?

Nie da się, najwyżej przez ActiveX, ale to tylko w IE. W normalnych przeglądarkach, to ustawienia rządzą zachowaniem przy pobieraniu i choćbyś nie wiem jak bardzo chciał - tego nie zmienisz i bardzo dobrze.
larsne50
to fakt. Dzieki za szybka odp. Temat do zamkniecia. pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.