Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Problem z session_start()
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
DonJeday
Witam,
Musiałem zrobić stronę dla szkoły. Użyłem do tego sesji, wszystko pięknie chodziło u mnie na serwerze a jak przeniosłem na serwer szkolny to kapa wywaliło błędy:
Cytat
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/8tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /nfs1/clients/www/administrator/index.php:1) in index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /nfs1/clients/www/internetdsl.pl/administrator/index.php:1) in index.php on line 2

Warning: Unknown: open(/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp/sess_dc3c09b2eddeb9b1eeba38412d84a611, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/nfs1/clients/www/internetdsl.pl/tmp) in Unknown on line 0

Proszę o pomoc
mydoom.h
Cytat
No such file or directory (2) in index.php on line 2

Brak pliku winksmiley.jpg
DonJeday
Cytat(mydoom.h @ 27.09.2009, 11:37:15 ) *
Brak pliku winksmiley.jpg

Ale jakiego? jak index.php to jest, bo inaczej strona by się nie wyświetliła
deirathe
podaj kod a nie same błędy tak poza tym nie możesz czytać i zapisywać do katalogu tymczasowego dlatego sesja nie działa zmień chmod jeżeli możesz albo folder tymczasowy
DonJeday
Kodu to nie ma co pokazywać bo tam tylko jest session_start. A jak zmienić ten folder tymczasowy, lub w jaki sposób mam nadać inny chmod skoro nie mam dostępu do tych katalogów po prostu w ftp są niewidoczne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.