Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Nietypowe pytanie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Dimol
A więc:
Mam pewną strone, która oferuje produkt, i chcę, żeby każdy user po wejściu na strone otrzymywał link, który będzie rozdawał znajomym. Chciałbym, by ten user po wpisaniu np. numeru telefonu otrzymywał link, który będzie przypisany do tego numeru, np.: Gość wpisuje numer 123 345 678, i dostaje link z końcówką 1 i podaje link znajomym. Gdy znajomy wejdzie na strone, widzi komunikat 'Wchodząc na tą strone pomogłeś numerowi 123 456 789" i by zapisywało się gdzieś, ile wejść zgarnął dany numer. I jeszcze na dole była tabelka, i ten ktoś po wpisaniu do niej numeru mógł zobaczyć ilość zaproszonych osób, + od danej ilości zaproszonych wyświetlał się dany tekst, np. od 25 osób 'Wygrałeś! blabla'.

Troche zawiłe, ale myślę, że zrozumiałe smile.gif .

maly_swd
fajny pomysl:) a gdzie opis bledow, przykladowy kod?
erix
http://rtfm.killfile.pl

Tak naprawdę wszystko jest nietypowe. PW z normalnym tytułem do któregoś z moderatorów, a wątek zostanie otwarty.

Tytuł ma OPISYWAĆ PROBLEM treściwie i zwięźle, a nie tylko zachęcać do otwarcia wątku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.