Chcę zrobić takie coś:
Klikam na zakładkę artykuły i tam mi się wyświetlają rekordy w pętli, są postronicowane i teraz jak kliknę w tytuł to chcę, żeby wyświetlił mi więcej informacji na temat artykułu.
Tylko mam problem. Nie mogę tego zrobić.
medbooki.php
<?php ?> <?php { $_SESSION['sprawdz'] = true; } $connect = mysql_connect('localhost', 'root', 'pass') or die('Nie można połączyc się z bazą danych. Przepraszamy za kłopoty'); $db = mysql_select_db('db') or die('Nie można połączyc się z bazą danych. Przepraszamy za kłopoty'); $subpage = $_GET['page']; $perPage = 2; $id = $_GET['id']; { $subpage = (int) $_REQUEST['subpage']; } if ($subpage < 1) { $subpage = 1; } $start = ($subpage - 1) * $perPage; stripslashes($zapytanie1 = 'SELECT `info`,`tytul`,`cena` FROM `artykuly` ORDER BY `id` DESC LIMIT '.$start.', '.$perPage.''); { echo '<div style="text-align:center;"><a style="text-decoration: none;" href="?page=medbooki&id='.$id.'">'.$wiersz[1].'</a></div><br />'; echo '<div style="text-align:center;"><a style="text-decoration: none;" href="index.php?page=dostep">Kup</a></div><br /><hr /><br />'; } $prev = $subpage - 1; $next = $subpage + 1; $prevLink = $_SERVER['PHP_SELF'] . '?page=medbooki&subpage=' . $prev; $nextLink = $_SERVER['PHP_SELF'] . '?page=medbooki&subpage=' . $next; if($subpage > 1) for($i=1; $i<=$stron; ++$i) { if($i==$subpage) else } if($subpage < $stron) ?>
Wyświetlanie rekordów działa, stronicowanie również, ale nie definiuje mi zmiennej id.
Gdy klikam w tytuł to powstaje taki adres:
http://mojastrona.pl/index.php?page=kat&am...asdadad&id=
a powinno być tak:
http://mojastrona.pl/index.php?page=kat&am...sdadad&id=1
1=id artykułu w bazie danych wynosi 1
Proszę o pomoc

Co tutaj jest źle?
EDIT:
Ok zrobiłem.
Tylko teraz jak zrobić, że jak kliknę w ten tytuł to pokaże mi zawartość tego artykułu?
Skrypt wygląda teraz tak:
<?php ?> <?php { $_SESSION['sprawdz'] = true; } $connect = mysql_connect('localhost', 'root', 'pass') or die('Nie można połączyc się z bazą danych. Przepraszamy za kłopoty'); $db = mysql_select_db('db') or die('Nie można połączyc się z bazą danych. Przepraszamy za kłopoty'); $subpage = $_GET['page']; $perPage = 2; { $subpage = (int) $_REQUEST['subpage']; } if ($subpage < 1) { $subpage = 1; } $start = ($subpage - 1) * $perPage; stripslashes($zapytanie1 = 'SELECT `id`, `info`,`tytul`,`cena` FROM `artykuly` ORDER BY `id` DESC LIMIT '.$start.', '.$perPage.''); { echo '<div style="text-align:center;"><a style="text-decoration: none;" href="?page=medbooki&id='.$wiersz[0].'">'.$wiersz[1].'</a></div><br />'; echo '<div style="text-align:center;"><a style="text-decoration: none;" href="index.php?page=dostep">Kup</a></div><br /><hr /><br />'; } $prev = $subpage - 1; $next = $subpage + 1; $prevLink = $_SERVER['PHP_SELF'] . '?page=medbooki&subpage=' . $prev; $nextLink = $_SERVER['PHP_SELF'] . '?page=medbooki&subpage=' . $next; if($subpage > 1) for($i=1; $i<=$stron; ++$i) { if($i==$subpage) else } if($subpage < $stron) ?>