Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do zmany wyglądu zdjęć
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ShadowD
Witam, mam pytanie czy znacie jakieś programy np. flashowe do postarzania lub krzyżowania dwóch zdjęć?

Obojętnie w jakiej technologi byle dało odpalić się na pc.
Obojętny rodzaj przekształceń...

Kiedyś coś coś takiego znalazłem właśnie w flashu, teraz odnaleźć nie mogę, a i zapytaniem do google jest problem. ;/

Chodzi mi jedynie o pobawienie się nimi, więc kodu nie szukam. winksmiley.jpg
nasty
Photoshop
kosmowariat
gimp
varez
nasty, kosmowariat:
to sa programy flashowe??

Chodzi Ci o cos takiego:
http://pixlr.com/editor/

tylko offline?
kosmowariat
@varez

Cytat(ShadowD @ 4.01.2010, 01:05:52 ) *
Witam, mam pytanie czy znacie jakieś programy np. flashowe do postarzania lub krzyżowania dwóch zdjęć?

Obojętnie w jakiej technologi byle dało odpalić się na pc.
Obojętny rodzaj przekształceń...

Kiedyś coś coś takiego znalazłem właśnie w flashu, teraz odnaleźć nie mogę, a i zapytaniem do google jest problem. ;/

Chodzi mi jedynie o pobawienie się nimi, więc kodu nie szukam. winksmiley.jpg

grunt to czytac ze zrozumieniem ;]
varez
@kosmowariat:
no dobra, niechaj będzie, dzis pierwszy dzien mysle po dwutygodniowej przerwie .. winksmiley.jpg

@ShadowD:
to ja polecam Paint Shop Pro najnowszy, dobry jest, i tanszy niz extradrogi Photoshop, no i zdecydowanie lepszy od gimpa (moje prywatne zdanie, nie bić!)
ShadowD
Eeee, mam nauczkę by nie pisać jak jestem na wpół przytomny. haha.gif

Totalnie źle się wyraziłem, a i pomieszałem wszystko co się da!

Kiedyś znalazłem programik, flasha gdzieś na jakiejś stronie, upload zdjęcie i pod spodem co chcemy zrobić z zdjęciem, np. postarzyć, ale nie chodzi o postarzanie zdjęcia a osoby na nim znajdującej się, dodatkowo mieliśmy pasek dzięki któremu mogliśmy "podkręcać starość".

Na jakąś z konsol jest dostępny program pokazujący skrzyżowanie dwóch osób z zdjęć. Właśnie o tego typu program mi chodzi, więc przepraszam za mocne zamieszanie i wypisanie głupot. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.