Witam.
CEL: potrzebuję takiej funkcjonalności dla pewnej strony - strona jest napisana w html+php+css potrzebuję dla pewnych użytkowników dać im prawa do zarządzania treścią na 3 stronach tej strony.
CO TESTOWAŁEM:
1. sprawdzałem DRUPALA ale niestety nie o to mi chodziło, bo chcę żeby user dokonał zmiany i aby to nie było na skórce DRUPALOWEJ tylko jako czysty tekst, ew. tagowany w html - żebym mógł spokojnie podpiąć pod moją podstronę.
2. sprawdzałem JOOMLA - jest tam częściowe rozwiązanie mojego problemu tzn.: dostęp dla administratora jest pod adresem: joomla/administrator/index.php, dostęp do panelu, gdzie widać w designie joomli wpisany artykuł przez usera: joomla/index.php, żeby dostać się do samego czystego tekstu tego art. to: joomla/index2.php.
Czy ktoś potrafiłby mi pomóc - nie znam tamtych dwóch systemów CMS - czy ktoś zna jakieś rozwiązanie skryptów php z prostym cms'em, gdzie będę mógł wydzielić w osobnej podstronie dostęp do administracji - tam logowanie danego usera i edycja wybranej podstrony, następnie zapis - przejście do strony docelowej i zobaczyć zmiany dokonane przez usera?