Mam problem, nad ktorym siedze już chyba 3 godzine i już zgłupiałem. Może mi ktoś pomóc? Ja z phpa nie jestem zbyt mocny, no ale przynajmniej probowałem coś wykombinować...
Mam sobie formularz kontaktowy, taki o:
<div id="contactFormArea"> <form action="form-kontakt/contact.php" method="post" id="cForm"> <fieldset> <input class="text" type="text" size="25" name="posName" id="posName" /> <input class="text" type="text" size="25" name="posEmail" id="posEmail" /> <input class="text" type="text" size="25" name="posRegard" id="posRegard" /> <label> <input class="submit" type="submit" name="sendContactEmail" id="sendContactEmail" value=" Wyślij wiadomość " /> </label> </fieldset>
I do tego mam sobie również taki oto skrypt:
<?php include "config.php"; function cleanPosUrl ($str) { } { $to = $yourEmail; $subject = $yourSubject.': '.$_POST['posRegard']; $message = cleanPosUrl($_POST['posText']); $headers = "From: ".cleanPosUrl($_POST['posName'])." <".$_POST['posEmail'].">\r\n"; $headers .= 'To: '.$yourName.' <'.$yourEmail.'>'."\r\n"; if ( @$mailit ) { } else { } } ?>
Problem polega na tym, ze mi na maila przychodzi wszystkie pieknie, tylko w tresci maila mam tylko tekst ktory wypelnilem w polu WIADOMOSC, nie ma w mailu ktory do mnie przyjdzie tekstu wpisanego w pola WIADOMOSC2 oraz WIADOMSC 3. I nie mam pojecia dlaczego. Probowalem do powyzszego skryptu dopisac:
$message = cleanPosUrl($_POST['posText2']); $message = cleanPosUrl($_POST['posText3']);
Ale tez nie działa. Probowalem jeszcze kilknuastu innych opcji i nic.
Po prostu chcialbym miec mozliwosc dodawania sobie tylu pół do formularza ile bede chcial.
Pomoże mi z tym ktoś? Bylbym wdzieczny, bo ja już nie daje rady