Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer MySQL POMOCY!POMOCY!
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
seba_jonas
Witam! Jestem Pierwszy raz na Forum... i może zle tu wstawiłem ten post itp.. lecz mam wielką prośbe do ludzi ktorzy naprawdę sie na tym znają i potrafią mi pomóc.. nie będe opisywał tego i tamtego bo nie każdemu chce sie czytać ! więc przejde odrazu do rzeczy.. Otóż mam do zrobienia projekt w eclipsie ... wykorzystujący połączenie z bazą danych poprzez MySql... Baze Danych mam utworzoną przez mojego wykładowce.. lecz próbowałem bawic sie w wstawienie TAblic do tej Bazy itp... programem "RazorSQL" lecz zielonego pojecia nie wiem jak to zrobic... i teraz w załączniku przesyłam cały moj Projekt z Eclipsa.. Ogólnie program łączy sie z Bazą "Połączenie Istnieje" Lecz nie dodaje i nie zwraca Rekordów! a oto mi tylko chodzi.... Prosze o Pomoc ! wiem ze to bezinteresowne aczkolwiek Byłym bardzo wdzięczny! jesli ktos potrzebował by jakiejs wpłaty na konto za zrobienie tego tez będe za [exclamation.gif!] [exclamation.gif!] [exclamation.gif!] [exclamation.gif!] [exclamation.gif!] ! ponieważ musze to miec na zaliczenie!!! w Linku Program ... Czekam na Odpowiedzi... moj Meil.. seba_jonas@wp.pl
:-) :-) :-) :-) :-)

http://www24.zippyshare.com/v/14543767/file.html
vokiel
Pierwszy post i chcesz wywrzeć takie negatywne pierwsze wrażenie. Pierwsze wrażenie później jest bardzo trudno zmyć...

• Po pierwsze nie odrabiamy tu prac domowych.
  • Po drugie wrzucasz projekt który waży 3,57MB na jakieś zippyshare
  • Po trzecie projekt z eclipse, który waży 3,5MB? Co Ty tam nawrzucałeś?
  • Po trzecie+1 są tu pola do wklejania kodu, i zrzut struktury bazy pewnie się zmieści
  • Po trzecie+2 sprawdź programem SQLyog, MySQL Query Browser lub MySQL Workbench - tam wstawianie jest bardzo proste
  • Po trzecie+3 jeśli masz się czegoś nauczyć naucz się kilku komend w konsoli, przyda się na przyszłość, samo wyklikanie w programie niewiele znaczy
  • Po trzecie+4 jeśli chcesz to mieć zrobione za $, €, PLN to mamy na to dział: Giełda ofert
  • Po n-te, te gadulcowe wykrzykniki tutaj nie pasują

Spawnm
Nie odrabiamy prac domowych, zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.