Witam! Jestem Pierwszy raz na Forum... i może zle tu wstawiłem ten post itp.. lecz mam wielką prośbe do ludzi ktorzy naprawdę sie na tym znają i potrafią mi pomóc.. nie będe opisywał tego i tamtego bo nie każdemu chce sie czytać ! więc przejde odrazu do rzeczy.. Otóż mam do zrobienia projekt w eclipsie ... wykorzystujący połączenie z bazą danych poprzez MySql... Baze Danych mam utworzoną przez mojego wykładowce.. lecz próbowałem bawic sie w wstawienie TAblic do tej Bazy itp... programem "RazorSQL" lecz zielonego pojecia nie wiem jak to zrobic... i teraz w załączniku przesyłam cały moj Projekt z Eclipsa.. Ogólnie program łączy sie z Bazą "Połączenie Istnieje" Lecz nie dodaje i nie zwraca Rekordów! a oto mi tylko chodzi.... Prosze o Pomoc ! wiem ze to bezinteresowne aczkolwiek Byłym bardzo wdzięczny! jesli ktos potrzebował by jakiejs wpłaty na konto za zrobienie tego tez będe za [

!] [

!] [

!] [

!] [

!] ! ponieważ musze to miec na zaliczenie!!! w Linku Program ... Czekam na Odpowiedzi... moj Meil.. seba_jonas@wp.pl
:-) :-) :-) :-) :-)
http://www24.zippyshare.com/v/14543767/file.html