Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
pabian16
witam prosze o jakie spodstawy php-u wsystke przydatne skrypty skruty i inne co mi pomoze to zrozumiec i napisac proste skrypty. z gory dzieki . pozdro
emtiej
jak już utworzyłeś temat życzeń, no to ja zażyczę sobie żeby jakiś moderator usunął ten temat, a ciebie najlepiej wynagrodził banem stałym... haha.gif

po
1. Używaj google
2. Używaj wyszukiwarki formowej
3. Nie php-u a PHP
4. Wróć jak się ogarniesz
webdice
Pierwsza lektura którą Ci polecam, to regulamin tego forum. Nie pomoże Ci on co prawda w programowaniu, ale na pewno pomoże Ci w utrzymaniu dobrych relacji z moderatorami.

Drugą lekturą będzie oczywiście słownik ortograficzny, bo na chwile obecną Twoją umiejętność programowania w języku polskim oceniam na bardzo niską.

Wracjąc do pierwotnego tematu, polecam Ci oczywiście manual.

P.S. Po przeczytaniu pierwszej lektury popraw tytuł, aby był zgodny z regulaminem.

EDIT: Byłbym zapomniał. Pozdro, ziom, YO.
nospor
A ja polecam przypiety temat, ktory znajduje sie w dziale przedszkole, od którego to musisz zaczac a nie dzial PHP.
Temam przenosze i zamykam. A ty przeczytaj kilka kursu z php ktorych w necie jest masa. Jak juz bedziesz mial konkretny problem to wtedy wróc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.