Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ktos mi skopiowal teksty
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
marian8
Problem jest taki ze jakis wiesniak zrobil sobie stronke na republice i zerznal mase tekstow z mojej strony bez podania ich zrodla. angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif

Kiedys widzialem stronke na ktorej mozna bylo zglosic taka stronke, ktorej "tworca" dostawal kilka dni na zmiane (podanie zrodla informacji), a pozniej stronka trafiala na jakas czarna liste. Nie wiem czy to jest skuteczne ale to chyba jedyna obrona przed takimi baranami.
Jakby ktos pamietal adres tego serwisu, albo znal podobny lub mial jakiekolwiek pomysly jak mozna uprzykrzyc zycie takiemu kolesiowi to bardzo prosze o pomoc.

Zaraz napisze do republiki, moze oni cos w tej sprawie zrobia.
reViVer
BOWI GROUP
hwao
Napisz tu:
http://www.forum.kasart98.com/viewforum.php?f=23
Oni sie tym zajma i odrazu napisza Ci co sie dzieje aktualnie w sprawie ;-)
marian8
wielkie dzieki - wlasnie tego szukalem
MarcinJarek
A co oni pomoga? Kaza zaplacic temu kto ukradl czy co?
Chewolf
W ostateczności administrator konta moze je usunać ...
MarcinJarek
Aha czyli jak jagby ratuje tych co sie nameczyli?
Chewolf
Tak na chłopski rozum. . .
Zepco
Cytat
W ostateczności administrator konta moze je usunać ...

W zasadzie republika ma w regulaminie punkty dot. naruszenia praw autorskich i jeśli napiszesz do administratora, to powinien albo dać ostrzeżenie takiej osobie, albo usunąć/zablokować konto delikwenta.
dzieciol4
Taa... a co zrobic z facetem ktory ma swoj serwer (jest jego administratorem) i strone na ktorej umiescil moje teksty? Do sadu? Przeciez to porywanie sie z motyka na slonce... Zaden sad nawet nie wezmie do rozpatrzenia takiego pozwu... Nie wspominam juz o kosztach sadowych oraz o tym jak dlugo ciagna sie sprawy w sadach.
Chewolf
No to to już jest problem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.