Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ruszmy Muzgownicą > Podaj nazwe dla tej gierki ;P
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
_Martin_
Szukam panowie nazwy dla gierki chce miec szerokie pole wyboru to was oto prosze
Gra podobna do: Plemiona czy deviana tylko coś szerszego w przybliżeniu dodam że ikarm >> nazwa gry online przypomina tą moja.
Gra gotowa w 101% sprawdzona bez błedów tylko nazwy mi brakuje\Ja proponowałem
StrongLord lub bigLord cos z strongholda ;P Ale nie wiem czy fajna nazwa na gre tego typu co wy na to?
P.S
Kocurro
Po pierwsze nie pij więcej.
Po drugie kup słownik.
Po trzecie "ruszmy mózgownicą"
Po czwarte nie pisz jak pokemon bo to nie fotka.pl
Po piąte ... a zresztą.

-- edit --

Powinno być ruszmy a nie rusz, dodatkowo w cudzysłowach - poprawiłem.
Wykrywacz
Ja bym ją nazwał Rower, była by to tak oryginalna nazwa że a) wpadała by w pamięć cool.gif na pewno szybko ktoś by się znalazł kto chciałby opisać swoje wrażenia po grze o nazwie Rower.
_Martin_
Witam Serdecznie,
Poprawna Polszczyzna to "czasami" mój priorytet.
Cytat
Skomentuje to tak, nabijacz postów, uczący tatę robić dzieci.

Chłopczyku bardzo nagannie mnie potraktowałeś, a bardziej, skomentowałeś.
Wnioskuje że na pewno nie dorosłeś do tego aby brać udział w tematach które są właśnie w tej kategorii forum.
Dlaczego?
Podejmujesz pochopne wnioski, uważając że moja cześć mózgownicy odpowiedzialna za...Stop wróć. O jakiej części my tu mówimy?
+Myślenie intuicyjne czy też +Myślenie logiczne. Użyłem w tej chwili racjonalizowanej odpowiedzi z pytaniem. Mam nadzieje że nie będziesz tego komentował
Admina ,Moderator - przepraszam za tak daleki zjazd z tematu ale drażnią mnie tacy, "Mało otwarci na świat ludzie"!

Czy ja wyraziłem się b.nietaktycznie pisząc
Cytat
"StrongLord lub bigLord cos z strongholda ;P Ale nie wiem czy fajna nazwa na gre tego typu co wy na to?"

A To raczej prosta sprawusia smile.gif pytam wy odpowiadacie, nie masz nic do powiedzenia na temat, zamknij ten wątek i spadaj!
Ostre słowa dla krytyki która jest zupełnie bezsensowna.
Wracając do tematu,
Mam kolejne ludziki pomysły:

+ Stronglord
+ Biglords
+ ZielonaWyspa
+ Ikarus
+ GrenWars
Ta 3 mi się podoba ;P

Pozdrowionia Kocurro
Kocurro
Mając 21 lat powinieneś umieć pisać względnie poprawnie. To w jaki sposób napisałeś w swoim pierwszym poście znacząco utrudnia odczytanie o co tak naprawdę Ci chodzi. Brak interpunkcji powoduje, że nie wiadomo gdzie kończysz jedną myśl a zaczynasz drugą. Tym samym skazujesz swój post na to, że będzie skomentowany tak jak ja to zrobiłem albo też, że zniechęci do jakiejkolwiek dyskusji. Czy sprawiłoby Ci wielki problem napisać wprost, poprawnie o co tak naprawdę chodzi?

Rozumiem, że teraz modne są różne zaświadczenia o różnych dys. Nie wnikam w to czy posiadasz jakiekolwiek czy też nie, ale szacunek dla drugiej osoby wymaga by pisać w sposób umożliwiający poprawną komunikację.

Być może myślisz, że pisząc w taki sposób jesteś cool lub trendy ale możesz mi wierzyć lub nie - prędzej czy później zrozumiesz, że się myliłeś.

Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz

ps: Zamiast: "Tylko jak ukończymy prace, poinformujemy cie o starcie !" chyba powinno być "Jak tylko ukończymy prace, poinformujemy cie o starcie !". To taka drobna sugestia.
skowron-line
Daj zagrać łatwiej będzie wymyślić nazwę.
PawelC
Cytat
ps: Zamiast: "Tylko jak ukończymy prace, poinformujemy cie o starcie !" chyba powinno być "Jak tylko ukończymy prace, poinformujemy cie o starcie !". To taka drobna sugestia.

A jeszcze bardziej poprawnie " Jak tylko ukończymy pracę, poinformujemy Cię o starcie!" winksmiley.jpg

Fakt faktem znajomość ortografii to dobra rzecz, ponieważ jak ktoś napisze długi post, i ktoś miałby go przeczytać jednym tchem, to gwarantuje nie dotlenienie mózgu smile.gif

Co do nazwy gry, weź taką aby była łatwa do zapamiętania. Kolejna sprawa o grze nie świadczy jej tytuł, tylko funkcje, a więc do nazwy nie musisz się, aż tak bardzo przykładać.

Nie dziw się Kocurro, że czepia się o ortografie. Brak przecinka, bądź kropki, potrafi całkowicie zmienić sens zdania.
phpion
Cytat(Kocurro @ 9.02.2010, 12:51:39 ) *

To zależy. Może chcą poinformować o starcie tylko w sytuacji, gdy ukończą prace. Jeżeli nie ukończą prac - nie poinformują. Hehe, przy takiej interpretacji pierwsze zdanie ma sens!
Wykrywacz
To ciekawe tu piszesz że prace nad "Rowerem" są w 101% ukończone, a pod adresem który szczwanie znalazłem w profilu 90minut.org (jak rozumiem to robocza nazwa dla Roweru), pisze że 72%...

Nie sądzisz że 21 lat to trochę mało aby nazywać kogoś chłopczykiem? Zwłaszcza że jak szczwanie odkryłem chłopczyk jest starszy od ciebie?

Powracając co ty na "Rower" ew. "Maczuga", są proste jasne i łatwe do zapamiętania. "Rower" jest trochę taki enigmatyczny, potencjalny użytkownik może sobie pomyśleć kurde albo to coś genialnego, albo facet miał tak narąbane że coś w tym musi być. "Maczuga", wskazuje na motyw prostoty i jakiejś takiej tubylczości, a więc o to co ci chodzi patrząc na wybierane przez ciebie tytuły, wiesz taka prostota ale jednocześnie oryginalność, wiesz jest to nazwa która sugeruje że twoja gra czymś się różni od wszystkich innych.

Cysiaczek
Temat jest jasny - skończcie panowie ten offtop.

@_Martin_ - skoro pytasz kogoś o zdanie, prosisz o pomoc, to rób to zwracając uwagę na formę. Sam widzisz, że ludzie mają dość byle jak pisanych postów. Nie dziw się temu.
_Martin_
No moze i racja Cysiaczek Sory.

A Dam zagrać jak skończę Niestety tylko moi testerzy maja dostęp do gry a jest ich 9 A Podeśle ci taki jeden screen:

p.s jakość słaba bo na gifkach.
Ale już dałem grze nazwę.
StrongLord.PL smile.gif Zielone Wyspy, chyba fajnie co nie ;
a Jak myślicie pod jakie słowa bym mógł grę wypozycjonować.
Czytałem pisałem interesowałem się, Ale za h..., nie mogę znaleźć siły przebicia sad.gif

p.s Wykrywacz dział spambox nie tutaj ;P Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli ;P
Wykrywacz
O widzę że ty jesteś jak te pustaki z JoeMonstera, ciut ironii wymagającej pomyślunku i wysiadamy... Co do nazwy to faktycznie dużo zielonego tam masz na tych screenach... Pytanie tylko proste, będziesz to puszczał na nasz rynek czy zachodni? Bo jak sami widzisz ani on w pełni po polsku ani po angielsku? A to wskazuje raczej na pewne ograniczenia autora, niż fajność gry skoro nie dało się zrobić dla rodzimej produkcji rodzimej nazwy...
ayeo
Witam!

Jako, że nazwa została już znaleziona problem uważam za rozwiązany. Celem uniknięcia niepotrzebnych kłótni - zamykam.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.