Jest to dla mnie bardzo ważne aby ktoś mi to pomógł naprawić, mógłbym nawet osobie zapłacić jakieś niewielkie pieniądze.
Problem przedstawia się następująco.
Po rejestracji w w/w serwisie pojawia się następujący komunikat:
"Błąd Podane dane są nieprawidłowe"
Serwis jest analogiczny pod względem budową tak jak serwis repidshare.pl
Zakupiony na Allegro, pisałem do sprzedawcy jednak nie dostałem jeszcze odpowiedzi.
Kod pliku odpowiedzialnego za rejestrację:
<h1 class="ng">Rejestracja</h1> <?php if($_SESSION["zalogowanyasazzz"]!=1){ { $sql = mysql_query("SELECT * FROM `usersz` WHERE user_login='".htmlspecialchars($_POST['haslo'])."' OR user_email='".htmlspecialchars($_POST["email"])."' "); if($num=="0") { $sql = mysql_query("INSERT INTO `usersz` (`user_id`, `user_login`, `user_haslo`, `user_email`, `user_active`, `user_code`) VALUE('', '".htmlspecialchars($_POST["login"])."', '".htmlspecialchars($_POST['haslo'])."', '".htmlspecialchars($_POST["email"])."', '0', '".$code."')") or die(mysql_error()); $email_temat='Aktywacja konta'; $email_do=$_POST["email"]; $email_wiadomosc = "Od: ".$fromname." \n Aby aktowować konto wejdż w ten link : ".$adres_strony."/index.php?page=active_user&code=".$code.""; } else { } } else { } } else { echo '<form action="index.php?page=rejestruj" method=post> <table><tr><td>Nazwa użytkownika:</td><td><input type="text" name="login" size="15"/></td></tr> <tr><td>Email:</td><td><input type="text" name="email" size="15"/></td></tr> <tr><td>Hasło:</td><td><input type="password" name="haslo" size="15"/></td></tr> </table> <input type="submit" name="register" value="" style="border:none;background:url(images/button_w.png) no-repeat;width:109px;height:27px;" /> </form>'; } }else { } ?>
Tak jak wspomniałem, jest to dla mnie ważne, liczę na pomoc, i dziękuję. Pozdrawiam.