<?php $imie = $_POST['imie']; $datau = $_POST['datau']; $miejsceu = $_POST['miejsceu']; $mail = $_POST['mail']; $wiadomosc = $_POST['wiadomosc']; $temat = $datau; $do = "Lukasz Dziekan <przemyslawcioch@gmail.com>"; //tu wpisz np. swoje imie, a w klamrach <> swojego maila $wiadomosc_mail = '<html>'. '<head>'. '<style type="text/css">'. '#imie {color:black;}'. '#wiadomosc {color:black;}'. '</style>'. '</head>'. '<body>'. '<p id="imie">Imie:'.$imie. '<p>Data Uroczystości:'.$datau. '<p>Miejsce Uroczystości:'.$miejsceu. '<p>E-mail:'.$mail. '<p id="wiadomosc">Wiadomosc:'.$wiadomosc.'</p>'. '</body>'. '</html>'; $naglowki = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $naglowki .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n"; $naglowki .= "From: MAIL"; ?>
proszę o pomoc w usunięciu znaków <p>,<b> itp z tematu wiadomości którą otrzymuję na maila. Przy okazji mam pytanie : jak zrobić by w adresie nadawcy że wstawiało e-mail wpisany w formularzu
dzięki z góry. Czytałem wiele różnych przykładów ale totalnie różne od mojego wiec....