witam,

prowadzę stronę internetową (Księgarnię).
Adres strony

www.eduksiegarnia.pl

Jako, że mój informatyk (z którym współpracowałem około 2 lat) nie może już niestety zajmować się modyfikacjami i wdrażaniem poprawek w moim sklepie,
szukam na jego miejsce nowej osoby.

Oczywiście nie jest to stała praca, ale zlecenia (poprawki, modyfikacje, nowe wdrożenia w sklepie itd.). Interesuje mnie jednak nawiązanie stałej współpracy, nie jednorazowe poprawki. Potrzebuje kogoś, kto będzie "czuwał" nad stroną, tzn. zareaguje błyskawicznie, naprawi gdy coś sie zepsuje, posypie.

Szukam osoby zaufanej, nie tylko biegłej w stronach internetowych (php & mysql) ale również (co bardzo istotne exclamation.gif!) w os commerce (żeby wiedziała gdzie szukać błędów, gdzie wszystko jest poukładane, za co odpowiadają dane pliki, bez straty czasu na analizowanie kodu itd... zreszta chyba nie muszę tego wyjaśniać).

Wdrożenia, modyfikacje obejmowały będą zaróno poprawki kosmetyczne: zmiany czcionek, układ boxów itd... ale również takie rzeczy jak np. modyfikacja formularzy, wdrożenie modułów płatności kartą, przelewów internetowych, modyfikacje edytorów zamówień, modułów newslettera, przenoszenie domen, itd. itp.

jako, że kilka rzeczy na stronie związanych jest z technologia flash - mile widziana znajomość flasha, umiejętność wdożenia systemu banerów.
Jeśli przy tym dodatkowo dojdą umiejętnosci graficzne (projektowanie grafiki www - to tym lepiej).

Zainteresowane wspólpracą osoby w tym zakresie - proszę o przesłanie krótkiej informacji o sobie, pokazanie swoich projektów, referencji, prac, adresów stron, którymi się "opiekują" / administrują na adres: jessman@tlen.pl

pozdrawiam

Paweł Sierakowski