Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: laik potrzenbuje pomocy przy ustawieniu szerokości kolumny
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
tomsson
EDIT

źle się wyraziłem, chodzi o elementy prawej kolumny np. belki oraz szerokości poszczególnych moduluw zawartych w prawej kolumnie , są one tak anprawde szersze niz je widać. Mozna zoabczyc to firebugiem

witam

na stronie http://wirtualnyelk.pl w prawej kolumnie jak potraktuje ją firebudgiem to widać ze jest ona szersza aniżeli widać ją na stronie.
Gosc który pomagał mi przy stronie nie zyje - jestem laikiem i muszę doprowadzic strone do końca, do porzadku sam gdyz nie pracuje i nie mam pieniedzy na zlecenie komus poprawek. Dlatego jedyna szansa dla mnie jest zawracanie dla Was tutaj głowy. Prosze o wyrozumialosc mam dziecko na utrzymaniu i w tej stronie widzę szanse na zarobienie jakiegos grosza od reklamodawcow ale chcialbym najpierw doprowadzic strone do porzadku

prosze powiedziec jaki parametr zmienic w pliku style.css templaty aby prawa kolumna nie byla szersza jak ją widać

pozdrawiam
pedro84
W pliku /templates/wirtualnyelk.pl/css/style.css width zmień na 172, powinna być taka sama jak lewa.
  1. #rightcolumn{
  2. margin-top:0px;
  3. width:172px;
  4. float:left;
  5. background-color:#fdf7f7;
  6. }

Dokładnie tak powinn oto wyglądać. Ale nie sprawdzałem całegop kodu, syf tam niezły. W razie czego, daj znać

EDIT
Tak teraz patrzę, że może Ci to nic nie dać, ale spróbuj, bo masz środkową kolumnę dość szeroką. Ale, jak powiedziałem, nie analizowałem całości CSS więc na razie spróbuj to.
tomsson
cześć
no niestety nic z tego. Nawet jeszcze gorzej było przy 172px
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.