Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [cena] skrypt serwisu filmowego / skrypt sotrny z muzyka
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
y3ll0w
Witam - nie mialem pomyslu gdzie umiescic taki temat wiec zrobilem to tutaj. Otoz moj problem polega na tym zze niestety nie orientuje sie w cenach za wykonane skrypty

bylbym zainsteresowany cena zlozonego skryptu do serwisu filmowego, cos na bazie film.wp.pl

a takze skyrpt dzialajacy na zasadzie witryny www.allmusic.com badz tez muzyka.onet.pl
wszystko zaawandsowane

jakie sa orietnacyjne ceny wykonania takich skryptow

pozdrawiam
scanner
zarzadaj mieszkania w warszawie, a za te drugie kompletnego umeblowania powyzszego mieszkania.

jak dla mnie nimimun trzycyfrowa kwota w euro i conajmniej 4ka z przodu... za jedno zadanie
y3ll0w
Cytat
zarzadaj mieszkania w warszawie, a za te drugie kompletnego umeblowania powyzszego mieszkania.

jak dla mnie nimimun trzycyfrowa kwota w euro i conajmniej 4ka z przodu... za jedno zadanie

tzn mialem na mysli ze to ja jestem klientem na taki skrypcik - teraz proszew o ifnormacje ile to najmniej by kosztowalo a nie ile powinienem wziasc winksmiley.jpg
Ozzy
Cytat
mialem na mysli ze to ja jestem klientem

To zmienia postać rzeczy, trzeba było tak od razu.
Dodaj jeszcze jedno zero:)
dzieciol4
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
y3ll0w
Cytat
Cytat
mialem na mysli ze to ja jestem klientem

To zmienia postać rzeczy, trzeba było tak od razu.
Dodaj jeszcze jedno zero:)

czyli na koszty rzedu 5000zl musze sie przygotowac tongue.gif
chcialem zapytac jeszcze o ilosc czasu potrzebna do stworzenia takiego skyrptu smile.gif
Yacho
zalezy - ale jak dla mnei miesiac lekka reka przyjac mozna .... choc ja nie specjalista od wycen.......
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.