Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]GameQ vs. hostingi
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Misiur66
Witam. Chcę udostępnić na swojej stronie monitoring własnych serwerów CS. Szukałem wielu rozwiązań, w końcu znalałem to: GameQ PHP Lib Wszystko było pięknie. Na początku nie działało na linuxpl, więc przerzuciłem się na nazwę. Tam wszystko pięknie działało, pobierało dane, wyświetlało. Aż tu nagle pewnego dnia mi ktoś powiedział że nie działa. Sprawdziłem - faktycznie - nie działa. Nie wiedziałem o co chodzi. Spójrzcie tutaj: Przykładowe serwery nie działa. Wcześniej w tych miejscach były tabelki z danymi. Zapytałem tych od nazwy i powiedzieli że ustawienia php mogą być zmieniane przez .htaccess i oni nic nie robili - więc to moja wina. Trochę się zdziwiłem bo myślałem że chodzi mu o własny php.ini. Korzystam z WP i mój .htaccess wygląda tak:

Kod
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^serwery/([0-9]+)/$ serwery/index.php?serv=$1 [L]
RewriteRule ^track/([0-9]+)/$ track.php?id=$1 [L]
RewriteRule ^ressurection/([0-9]+)/$ ressurection/index.php?gid=$1 [L]
RewriteRule ^shooters/([0-9]+)/$ shooters/index.php?gid=$1 [L]
</IfModule>
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress

Ale tak było już wcześniej i się zdziwiłem. Ale już np. działa monitorowanie teamspeaka. Jeszcze popatrze inne gry. Fsockopen działa. Czy ktoś może sprawdzić tą bibliotekę na własnym serwerze (i dać link do example.php)?

Dzięki za pomoc.
erix
A php.ini?
Misiur66
Nie ułatwiają mi pracy i nie udostępniają pliku php.ini, ale mam coś takiego w pomocy

Wywołałem phpinfo:

Link
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.