Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prima aprilis - zabawa moderatora zakończona wyrzuceniem ze składu php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4
marcio
Widze ze php.pl fajnie sie bawi bo zmieniam kodowanie od 2h i sie dziwie czemu mam cyrylice na ekranie i na dodatek w buttona trafic nie umialem i nie zauwazylem chmurki obok niego tongue.gif.

Znalezliscie jakies inne zarty?

Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-)

Wszystkie wydarzenia opisane w tym temacie to fikcja, proszę nie brać ich na serio
/~moderator/
jareeny
Ahahahaha, doobre biggrin.gif "no jak klikasz!"

i to nie cyrylica, tylko jest obrócone do góry nogami biggrin.gif
vokiel
Ja już mam cookie
Kod
forum_easter-eggs
ustawione na 1 winksmiley.jpg
nospor
Cytat
Znalezliscie jakies inne zarty
Niestety to nie zarty... serwer padł ofiarą ataku. Mamy wirusa, który takie numery wywija. Nasi technicy juz nad tym pracują.

Serdecznie ubolewamy nad zaistniałą sytuacją sad.gif
osoby poszkodowane dostaną od nas rekompensatę: możliwość zwymyslania admina bez zadnych konsekwencji + 30% z pensji moderatora na forum. Aby uzyskać rekompensatę należy wpierw udokumentować poniesione szkody.
kwiateusz
licznik postów tez oszalał, zajęliśmy się tym lecz nie idzie to zbyt gładko...
nospor
oo, jest i admin. mozecie go wiec zwymyslac, ale tylko ci, co poniesli szkody.

Ja zaczne (prawo modka):
Cytat
licznik postów tez oszalał

Przeciez juz to wiedząexclamation.gif
Cytat
Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-)
Jak ty chcesz naprawic forum jak czytac ze zrozumieniem nie umiesz ty nieuku jeden....
kwiateusz
Nieuk, nieuk? Jak tak to ja to rzucam wpizdu i martwcie sie sami... Hasła wszędzie już pozmieniałem :]
nospor
Cytat
Jak tak to ja to rzucam wpizdu
I dobrze.... od dwóch miesięcy cię prosiłem byś załatał tę lukę co ci pokazałem a ty tylko później i później... teraz wkońcu ktoś ją wykorzystał i mamy problema.. moze zarząd znajdzie kogoś lepszego
scanner
Albo się uspokoicie, albo ja was wywalę w pizdu.
Co Wy sobie wyobrażacie? Pyskówki na forum widocznym? Zamkniętego nie macie?
kwiateusz
Jakie uspokoicie.. On pierwszy zaczął!
nospor
Cytat
albo ja was wywalę w pizdu.
kurde...drugi nieuk co czytac nie umie.... kwiateusz juz sam sie wywalił i go wywalić nie mozesz. i dobrze. a mnie to se mozesz...juz dawno mialel odejsc. na forach zamknietych tylko gadamy i gadamy a luka jak byla tak jest. ile tak mozna to ciągnąc? No ile się pytam?

Cytat
Pyskówki na forum widocznym
I dobrze, niech ludzie zobaczą jak to jest naprawdę
scanner
Już kilka razy Was ostrzegałem.
Będzie tego, robię porządki ze skutkiem natychmiastowym.
A o tym PW do mnie jeszcze porozmawiamy osobiście.

Jeśli nie umiecie dojść do ładu i porządku, poszukamy innych ludzi na Wasze miejsce - jak widać władza uderzyła do głowy.
wookieb
Tak to dziś nastał ten dzień w którym możemy ujrzeć dawne ostrzeżenia "władzy" smile.gif JE!!!
" Bezsensowne wypowiedzi mające na celu chyba tylko podnoszenie ilości postów: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=29...st&p=169020 "
itsme
Witam Ludzi na forum ...

mam bardzo złą wiadmość otóż okazuję się że obecny administartor Kwiateusz nie dopilnował stanu technicznego forum tym samym mamy właśnie takie kwiatki ....
co gorsza jeden z nas o nicku nospor wykorzystał to w takim właśnie celu jak widać .... ponadto analizujemy ewentualną możliwość wycieku danych newralgicznych.

Nie mniej takie działanie skutkuje w trybie natychmiastowym ustratą zaufania do obu osobników - obydwoje tracą uprawnienia i stanowisko.
NIe będę ogłaszał jeszce konkursu na ich stołki ... nie czas na to ...

Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone.
Decyzja została już podjęta i jest ostateczna nie możemy sobie pozwolić na takie mataczenie i udawania ze ja nic nie wiem

powiem tak - Panom już podziękujemy ....

zawiodłem się na całej linii mam nadzieję że nigdzie nie będziecie mili uprawnien do administracji i moderacji ...

wookieb
Ja bym ich jeszcze wapnem przysypał za "karę". Swoją droga byście się wstydzili...
Niby kubuś puchatek, mięciutki i w ogóle a tutaj okazuje się "kuba rozpruwacz"
kwiateusz
bede walczył o moje stanowisko w sądzie! tak łatwo to ze mną mieć nie będziecie :]
Cysiaczek
There can be only one! aarambo.gif
thomson89
A o co bangla, bo ja nie kumam? Rozumiem że kwiateusz coś namieszał, ale dalej nie wiem...
thek
A ja uważam, że Spisywał się kwiateusz ok. Pewne uchybienia były, ale coś takiego jak analiza problemu też istnieje, a wszystko było na głowie kwiateusza od strony technicznej i nikt mu w tym wcale nie pomagał ani nic nie ułatwiał. Jeśli on został wywalony to ja wnoszę o usunięcie mi rangi Opiekuna, bo to co zrobił nospor jest dla mnie nieetyczne, nie fair i jak kopanie leżącego!
nospor
Cytat
Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone.
No bez jaj.... jeden olal luke, drugi mu to wytknął. czemu ten drugi obrywa? Moze troche przesadzilem z krzykiem, ale kurde..bez jaj....
thomson89
Teraz rozumiem. A forum wraca chyba do normy bo już avatary są normalnie...
piotrooo89
nie wraca bo w kodzie jest taka masakra że szok. teraz jakoś losowo jest.
itsme
Administartor musi być profesjonalistą - to co zrobil kwiateusz a raczej nie zrobil jest znaczacym uchybieniem -

A Ty nospor lepiej już milcz i ciesz sie ze bana nie dostales ... podziekuj cysiaczkowi bo dzieki niemu jeszcze tutaj jestes ...
Cysiaczek
@thek - mówisz - masz - skoro nie pojmujesz pdostawowych zasad jakimi sie tutaj kierujemy to juz nie nasz problem

zreszta i tak marnym moderatorem byles ... zero efektywnosci zero pracy ... tylko marudziles wiec forum wiele nie stracilo

Ja mam rozdwojenie jaźni
blooregard
Ej, czy wiecie może, co jest grane?

Przed chwilą dostałem PW od Zarządu, tu macie podgląd:

O co chodzi?
Co się dzieje?
sad.gif
nospor
Cytat
A Ty nospor lepiej już milcz i ciesz sie ze bana nie dostales ... podziekuj cysiaczkowi bo dzieki niemu jeszcze tutaj jestes ...
A zresztą...dobrze się stało. Jak pisałem i tak już miałem dawno temu odejść - ty mnie wyręczyłeś. W końcu zajmę się robotą a nie bzdurami na forum...
Jak to mówią "miło było ale się skończyło"
piotrooo89
@bloo scanner ma racje, IMHO dobrze że Ci kolorek odbiorą. w sumie to sam się prosiłeś. była to kwestia czasu.
thomson89
Żeby tak duże forum, i mogłoby się wydawać poważne, potężne, bezpieczne padło ofiarą ataku przez zaniedbania wielu osób.

A kto pilnował moderatorów? Albo ~kwiateusza? Było 0 kontrol, zeznań, raportów?
Lion_87
mike na prezydenta!
blooregard
Cytat
@bloo scanner ma racje, IMHO dobrze że Ci kolorek odbiorą. w sumie to sam się prosiłeś. była to kwestia czasu.

~piotrooo89, dawno Ci już mówiłem, że się doigrasz, pamiętasz?

Ostrzegałem Cię, ale Ty się śmiałeś.
Teraz widać, że miałęm rację, włazidupo zarządu.

Módl się, żebyśmy Cię ze strife'm nie znaleźli, człowieku, bo zobaczysz, co znaczy zadrzeć z chłopakami z Łodzi.
piotrooo89
w takim razie zapraszam na hutę do Krakowa jak wysiądziesz z tramwaju i będziesz miał ten uśmieszek na twarzy to pogadamy.
blooregard
Wyślij mi na PW adres, cykorze i masz pozamiatane.
A tę swoją hutę se wsadź w buty, będziesz wyższy.
webdice
Ja też rezygnuję. Zarządu i ~cysiaczka na IRCu nie chce widzieć.
Lion_87
¿ɯǝɹǝpɐʌ ɥʇɹɐp ǝızpęq oʇʞ ɐ ɐ ɐ
vokiel
Bo Wam wszystkim władza do łba uderzyła, myślicie, że Boga za nogi złapaliście! Jeszcze jakieś zwolnienia z funkcji przez PW zamiast listem poleconym z potwierdzeniem odbioru, no i priorytetem oczywiście.... ech

Dobre w jest tylko to, że wyżsi rangą, nieodpowiedzialni pracownicy stracą swoją ciepłą posadkę. W ogóle zarząd powinien zrzec się forum na rzecz forumowiczów. Sprywatyzować, zrobić spółkę akcyjną i każdemu dać tyle akcji ile ma postów lub "pomógł".

Voila!
nospor
Cytat
Sprywatyzować, zrobić spółkę akcyjną i każdemu dać tyle akcji ile ma postów
Haha, czyli znowu wrócę na stołek biggrin.gif nalać mu piwa, dobrze chłop gada, haha
blooregard
@Vokiel, a Ty co?

Obiecali Ci posadkę Moda, że się produkujesz?
Długo myślałeś nad tymi rewelacjami?

//EDIT ****

Wyciąłem, bo tu są dzieci też. Ale na PW wysłałem ci, co myślę o takich, jak ty.
thek
Nie żebym był mściwy, ale niech kwiateusz usunie wyniki swojej dotychczasowej pracy co do możliwości usunięcia błędów i tych jakie jeszcze znalazł. Skoro go walnęli, to niech nie daje im do ręki gotowca co mają poprawić i gdzie smile.gif Niech się sami męczą, a wątpię, że miesiąc im starczy by to chociaż jakoś ogarnąć.
nospor
zarząd chyba musiał gdzieś wyjśc, ze za takie gadanie jeszcze bana(na) nie mamy biggrin.gif

Cytat
Żeby tak duże forum, i mogłoby się wydawać poważne, potężne, bezpieczne padło ofiarą ataku przez zaniedbania wielu osób.

A kto pilnował moderatorów? Albo ~kwiateusza? Było 0 kontrol, zeznań, raportów?
Wkoncu jakies mądre pytanie. No słuchamy, co na to zarząd? Jego też zbanujecie? Jak ja powiedziałem publicznie jak sprawa stoi to poleciałem... ciekawe co jemu zrobicie....?
itsme
wciaz patrzymy i monitorujemy
Nie mniej NOSPOR proszę Ciebie o nie niszczenie prac http://forum.php.pl/____itsme_m644.html
i zmień mi nazwę grupy na odpowiednia bo to jest malo smieszne ...
nospor
Cytat
i zmień mi nazwę grupy na odpowiednia bo to jest malo smieszne ...
ha... nawet porządnie zdjąc praw nie potraficie...
mało smieszne? Ja się własnie smieje do rozpuku lol. Jak ladnie przeprosisz to moze poprawie tongue.gif
blooregard
~thek, ~nospor, kwiateusz zrobił dumpa całej bazy.

Zrobimy własne forum.

Chętni do wsparcia nas w tym pomyśle proszeni są o wysyłanie PW ~nospora, mnie, ~webdice'a , ~thek'a , ~dr_bonzo lub ~strife'a

UWAGA exclamation.gif! Dla najbardziej aktywnych w pomocy przy założeniu nowego forum mamy przewidziane niespodzianki.
itsme
pieknie mow tak dalej a Prokuratura bedzie miala piekne dowody ... dump z tym postem tez zrobiony ...
Cysiaczek
Ok, nowe role przydzielone, mogę jechać na urlop ;P
blooregard
Cytat
pieknie mow tak dalej a Prokuratura bedzie miala piekne dowody ... dump z tym postem tez zrobiony ...

Co, zarząd ci płaci za zastraszanie? W prawnika się bawisz?
To idź na forum dla prawników.

Nikt nas nie powstrzyma. Baza i jej zawartość to własność całej społeczności php.pl, a nie tylko wasza. To ta społeczność tworzyła przez lata to, co wy dzisiaj zniszczyliscie.

Pisz więcej takich postów, niech ludzie zobaczą, jacy jesteście naprawdę.
piotrooo89
@bloo dziecinnie podszedłeś do tematu całkowicie... a ~nospor to już kompletnie, moim zdaniem taka ranga to szczeniackie wygłupy czyli chyba tyle na co was stać. no comment.
phpion
Ej, gdzie mój post? Kto go wywalił?
nospor
Cytat
Co, zarząd ci płaci za zastraszanie?
@bloo przecież on to też zarząd.... jakim cudem ciebie wogole to na modka wzieli ze takiej podstawowej rzeczy nie wiesz. Nic dziwnego ze zaraz po mnie wyleciales tongue.gif

ps: choć moze masz i rację. przeciez teraz w jego profilu jak wol pisze NIERZAD LOL
thomson89
Dobra, to ja mam pytanko: jak będą dwa fora to na którym mam pisać?
nospor
Cytat
Ej, gdzie mój post? Kto go wywalił?
wirus, trojan, któz to wie. tyle tego lata po forum....

Cytat
Dobra, to ja mam pytanko: jak będą dwa fora to na którym mam pisać?
na jedynym slusznym: na naszym nowym. Tam wirusów nie dopuścimy do głosu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.